Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere s-a supărat după ce a fost din nou rezervă. Reacţia lui Mihai Teja: ”Lucrul acesta mă bucură”

Gnohere s-a supărat după ce a fost din nou rezervă. Reacţia lui Mihai Teja: ”Lucrul acesta mă bucură”

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere s-a supărat după ce n-a fost titular nici cu FC Hermannstadt. Golgheterul FCSB-ului a fost rezervă atât cu Dunărea Călăraşi, cât şi cu FC Hermannstadt şi de fiecare dată a intrat în repriza a doua. Teja spune că Gnohere este în urmă cu pregătirea fizică.

Gnohere a fost rezervă în ambele partide din acest an, cu Dunărea şi cu FC Hermannstadt, deşi este golgheterul echipei. În locul lui au fost preferaţi Rusescu şi Ioan Hora şi lui Gnohere nu i-a picat deloc bine. Atacantul francez a fost trimis pe teren în minutul 78 al meciului cu Hermannstadt, însă nu s-a simţit în largul său.

Mihai Teja spune că motivul pentru care Gnohere n-a jucat mai mult a fost că are unele probleme cu pregătirea fizică. În rest, îl consideră un joc foarte important.

”E normal să fie supărat şi lucrul acesta mă bucură. Pentru că fiecare jucător vrea să joace şi există o competiţie pe posturi şi lucrul ăsta nu are decât să ducă la progres. ”Bizonul” a avut nişte probleme fizice în cantonament, nu s-a antrenat vreo 10 zile, după care am jucat primul meci la Călăraşi şi el a jucat şi, din punctul meu de vedere, nu e încă 100% fizic. În rest, ”Bizonul” e foarte important ca restul, e golgheterul echipei şi mă bazez pe el”, a  declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai tejagnohere 

viewscnt
Articole similare