Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golden State Warriors, eliminată în barajul pentru play-off-ul NBA, LA Lakers, calificată

Golden State Warriors, eliminată în barajul pentru play-off-ul NBA, LA Lakers, calificată

NBA

Comentarii

Golden State Warriors, echipa vedetei Stephen Curry, a încheiat un sezon slab cu o înfrângere, 94-118 pe terenul formaţiei Sacramento Kings, sinonimă cu eliminarea din cursa pentru accederea în play-off-ul NBA, în timp ce Los Angeles Lakers a obţinut calificarea în faza finală a competiţiei.

În debutul meciurilor de baraj, Golden State Warriors, echipă clasată pe locul 10 la finalul sezonului regulat şi, totodată, campioana din 2022, a lăsat impresia unei echipe în declin, după un sezon ratat.

Starul Stephen Curry (36 ani) a fost limitat la 22 de puncte, în timp ce pentru Sacramento Kings (locul 9) au fost decisivi Keegan Murray (32 puncte), De'Aaron Fox (24) şi Domantas Sabonis (16).

Kings, care şi-a luat revanşa după eliminarea suferită în faţa lui Warriors în primul tur al play-off-ului de anul trecut, şi-a câştigat astfel dreptul de a disputa ultimul bilet din Conferinţa de Vest pentru faza finală, urmând să joace vineri pe terenul lui New Orleans Pelicans (locul 7), care a fost învinsă tot marţi de Los Angeles Lakers (locul 8) cu 110-106.

Pentru Lakers, starul LeBron James, autor a 23 de puncte, a bifat la 39 de ani a 17-a sa calificare în play-off în 21 de sezoane în NBA, urmând să dea piept în primul tur, sâmbătă, cu campioana en titre, Denver Nuggets.

Afla mai multe despre: golden state 

viewscnt
Articole similare