You are here:

Golgheter pentru Rapid! Transferul realizat în Giuleşti, ridicat în slăvi: "Când îl văd, parcă nu-mi mai e dor de Rrahmani" | EXCLUSIV

Golgheter pentru Rapid! Transferul realizat în Giuleşti, ridicat în slăvi: "Când îl văd, parcă nu-mi mai e dor de Rrahmani" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Unul dintre transferurile făcute de Rapid este perceput drept un înlocuitor perfect pentru Albion Rrahmani (24 de ani), atacantul vândut de giuleşteni în Cehia, la Sparta Praga, în schimbul a cinci milioane de euro.

Într-un dialog cu OrangeSport.ro, Marian Iancu (59 de ani) s-a declarat încântat de transferul lui Alex Dobre (26 de ani) la Rapid în urma prestaţiei şi a golurilor marcate în succesul contra Farului (5-0, în Giuleşti, în etapa a 13-a din Superliga).

Alex Dobre, ridicat în slăvi de Marian Iancu: "Parcă nu-mi mai e dor de Rrahmani!"

Alex Dobre a reuşit o dublă în meciul Rapid - Farul 5-0, în care a intrat de pe bancă, iar evoluţia sa a furat priviri. Marian Iancu este de părere că Alex Dobre este deja un transfer reuşit pentru Rapid, având în vedere prestaţia românului.

"Văzându-l pe Alex Dobre, parcă nu-mi mai este dor de Rrahmani! Ziua bună de dimineaţă se vede! Ambii au marcat de două ori la debut. Un transfer reuşit!", a declarat Marian Iancu, pentru OrangeSport.ro.

Rapid l-a transferat pe Dobre liber de contract, după ce s-a despărţit de Famalicao. La 26 de ani, Dobre se află la prima sa experienţă la nivel de seniori în România. Până acum a evoluat doar în străinătate, în Anglia, Franţa şi Portugalia.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Alex Dobre în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidtransferalex dobremarian iancusuperliga 

viewscnt
Articole similare