Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgheterul CFR-ului din sezonul trecut, OUT din Gruia! Va pleca în zona Golfului şi va încasa un salariu ameţitor

Golgheterul CFR-ului din sezonul trecut, OUT din Gruia! Va pleca în zona Golfului şi va încasa un salariu ameţitor

Superliga

Comentarii

Rangelo Janga nu va mai fi jucătorul CFR-ului. Atacantul din Curacao nu a bifat niciun minut în acest sezon, astfel că plecarea sa este iminentă.

Pe modelul marilor fotbalişti, Janga va pleca în zona Orientului Mijlociu, dar nu în Arabia Saudită, ci în Iran. Conform Prosport, cei de la Esteghlal FC i-au propus lui Janga un salariu de 800.000 de euro pe sezon, sumă mult mai generoasă decât cea pe care o încasează în România. Esteghlal este un club din Teheran ce a terminat pe locul trei în sezonul trecut în campionatul intern. ”Albaştrii” joacă pe Azadi, cel mai mare stadion din Iran, cu o capacitate de peste 78.000 de locuri. Aşadar, este puţin probabil ca Janga, aflat la 31 de ani, să refuze oferta  primită din zona Golfului.

Rangelo Janga a marcat 10 goluri în 31 de meciuri în campionat în sezonul trecut pentru CFR Cluj, fiind cel mai bun marcator al ”feroviarilor” în Liga 1. Este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Mihai Stoica, neimpresionat de jocul unei rivale la titlu: „N-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă!” | EXCLUSIV

MM Stoica nu a fost impresionat de jocul prestat de CFR, chiar dacă formaţia din Gruia a învins-o pe rivala U Cluj, scor 4-3. Oficialul de la FCSB consideră că ardelenii au mari probleme în ceea ce priveşte apărarea. Formaţia lui Andrea Mandorlini a încasat 6 goluri până acum, în cele 5 meciuri de Superligă jucate.

„CFR e foarte vulnerabilă, n-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă, dar e foarte adevărat că sunt veniţi foarte mulţi jucători noi. Eu cred că Mandorlini poate să-i pună la punct pentru că are jucători buni, experimentaţi. CFR ajunge mai uşor la poartă în acest sezon, dar şi la poarta lor se ajunge mult mai uşor. Dacă rezolva problema asta în defensivă, atunci va fi o nucă foarte tare”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfrjanga 

viewscnt
Articole similare