Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgheterul Ligii 1 la CFR, eşec pentru FCSB! Unde joacă acum Gregory Tade, omul transferat de Becali cu 500.000 de euro

Golgheterul Ligii 1 la CFR, eşec pentru FCSB! Unde joacă acum Gregory Tade, omul transferat de Becali cu 500.000 de eurogalerie foto

FCSB

Comentarii

Gregory Tade a impresionat în tricoul CFR-ului în sezonul 2014/2015, când a ieşit golgheterul campionatului cu 26 de goluri marcate în 27 de meciuri.

Imediat după evoluţiile impresionante din acel sezon, Gregory Tade a fost transferat de FCSB pentru 500 de mii de euro. Un preţ mic pentru cota pe care o avea atacantul francez în acea perioadă: 1,7 milioane de euro.
 
Cu Mirel Rădoi antrenor, în prima parte a sezonului, apoi cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă, Gregory Tade nu s-a acomodat la FCSB şi n-a mai avut evoluţiile din sezonul anterior. Mai mult, după doar o lună de la începerea campionatului, imediat după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor, patronul de la FCSB a recunoscut că-l renunţă la orice ban, doar ca să scape de Tade.
 
Astfel, după doar un an şi doar patru goluri marcate, roş-albaştrii s-au despărţit rapid de atancatul francez. Tade a plecat, în vara anului 2016, liber de contract, la Qatar SC.
 
Francezul a marcat 11 goluri în Golf, însă nu i-a convins pe şeici, iar în ianuarie 2017 a rămas liber de contract. Deşi nu mai jucase un meci de mai bine de şase luni, Gregory Tade a fost salvat de Maccabi Petah Tikva. A marcat patru goluri în cele 25 de meciuri jucate şi a terminat campionatul israelian pe locul 7 cu echipa sa.
 
Deşi n-a înscris foarte multe goluri, Gregory Tade a fost păstrat în lotul lui Maccabi Petah Tikva, iar în acest moment valorează 450 de mii de euro, conform site-ului transfermarkt.com.
 
 
 

Afla mai multe despre: tadefcsbbecaliqatarmaccabi petah tikva 

viewscnt
Articole similare