Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GOOOOOOL Denis Alibec! Românul a marcat din nou pentru Atromitos

GOOOOOOL Denis Alibec! Românul a marcat din nou pentru Atromitos

Stranieri

Comentarii

Atromitos a jucat împotriva celor de la OFI Crete, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 22 din campionatul Greciei.

Echipa românului a început bine meciul şi a deschis scorul după doar 15 minute, graţie reuşitei lui Muniz. Denis Alibec a fost titular, iar românul şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Fostul atacant de la CFR a punctat în minutul 35 şi a făcut ca tabela să arate 2-0. 

Alibec se află la al treilea meci în tricoul grecilor, iar românul a marcat deja două goluri. Reuşita precedentă a fost cea din victoria contra celor de la Lamia, scor 3-1, de pe teren propriu, meci din etapa a 21-a a primei ligi din Grecia.

Cum a reacţionat Alibec după ce a marcat primul gol în tricoul celor de la Atromitos

"Este important pentru noi că am câştigat meciul şi că am obţinut punctele. Faptul că am marcat eu contează mai puţin, e un obiectiv secundar. Am căutat-o pe internet pe Atromitos, este o echipă grozavă din Grecia.

Ştiu că antrenorul lui PAOK este Răzvan Lucescu, îl cunosc de asemenea pe Alex Mitriţă. Sper să îi putem învinge astfel încât, după meci, să mă pot amuza de ei", a declarat Alibec, conform AS. 

Afla mai multe despre: alibec-grecia-atromitos 

viewscnt
Articole similare