Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Goran Ivanisevici, dezamăgit de lipsa de popularitate în cazul Djokovic la Paris

Goran Ivanisevici, dezamăgit de lipsa de popularitate în cazul Djokovic la Paris

Tenis

Comentarii

Goran Ivanisevici, într-un interviu pentru TennisMajors, s-a declarat dezamăgit de lipsa de popularitate suferită de jucătorul său, Novak Djokovici.

Goran Ivanisevici, într-un interviu pentru TennisMajors, s-a declarat dezamăgit de lipsa de popularitate suferită de jucătorul său, Novak Djokovic. 

"Ştiam că majoritatea îl va susţine pe Nadal. Credeam că 80%, dar s-a constatat că 99,9% dintre cei prezenţi şi-au dorit ca spaniolul să câştige", a spus el, scrie lefigaro.fr.

Şi mai rău, o parte din publicul parizian a ajuns chiar să-l huiduiască pe sârb, lucru pe care Ivanisevic îl consideră „nedrept” pentru un jucător la fel de legendar precum Djoko. "Nu există niciun motiv pentru care Novak, un jucător care este numărul 1 în lume. şi are 20 de titluri de Grand Slam, fie huiduit, că îţi place sau nu, trebuie să-l respecţi. Nu ştiu ce a simţit el, dar s-a obişnuit cu asta, aşa că ar trebui să ştie cum să se descurce sau nu poate fi o scuză'.

În ciuda acestor incidente, Goran Ivanisevici a ţinut să-l felicite şi pe Rafael Nadal pentru victoria sa şi nu pune eşecul potejatului său exclusiv pe publicul de la Porte d'Auteuil. 

Rafael Nadal a câştigat meciul anului cu Novak Djokovic

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros după ce l-a învins, în noaptea de marţi spre miercuri, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (4), pe sârbul Novak Djokovici, locul I ATP. 

Pe arena Philippe-Chatrier s-a disputat probabil meciul anului în circuitul masculin. Rivalitatea cea mai lungă din istoria tenisului şi-a disputat ediţia cu numărul 59 şi înfruntarea dintre titanii acestui sport a avut de toate: schimburi interminabile de mingi, răsturnări de scor, lovituri ireale, o atmosferă de Cupa Davis. Un spectacol total, de la prima la ultima minge, care a venit prea devreme în grand slam-ul francez, în faza sferturilor de finală.

În finală, Rafael Nadal a avut o misiune mai uşoară şi l-a învins pe Casper Ruud în trei seturi, 6-3, 6-3, 6-0.

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare