Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Grădiniţa” FCSB a învins la Botoşani. MM Stoica a pus ochii pe doi juniori: ”S-au mişcat foarte bine!” | EXCLUSIV

”Grădiniţa” FCSB a învins la Botoşani. MM Stoica a pus ochii pe doi juniori: ”S-au mişcat foarte bine!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Formaţiile UTA Arad şi CS Mioveni s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României Betano, terminând pe primele două poziţii grupa B a competiţiei. FCSB, locul trei în grupă, a fost eliminată din competiţie.

”Grădiniţa” FCSB a învins la Botoşani. MM Stoica a pus ochii pe doi juniori: ”S-au mişcat foarte bine!”

FCSB a învins joi cu scorul de 2-0 FC Botoşani, golurile fiind marcate de Muşi ’53 şi Tănasă ’90.

FCSB a ales să joace cu o formulă de start inedită, dominată de jucători de la echipa doua sau de la juniori. Astfel, niciunul dintre titularii obişnuiţi ai primei echipei nu apărut pe foaia de joc. 

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a urmărit partida şi a pus ochii pe doi juniori. 

”Pe mine m-a interesat prestaţia unor jucători care nu apucaseră să joace. Chiar s-au mişcat foarte bine. E într-adevăr un mare lucru să câştigi împotriva unei echipe care are jucători care evoluează constant. Cei de la Botoşani au probleme foarte mari. Marco Dulca nu este fundaş central, iar Ciobanu are 16 ani şi ei tot nu au reuşit... deci au probleme mari cei de la Botoşani. 

Deocamdată am văzut un meci împotriva unei echipe lipsite de motivaţie, care a jucat foarte slab. Pe mine mă interesa să văd cuplul de mijlocaşi centrali, care chiar au jucat bine, de asemenea şi Gogescu, Luca Ciobanu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

UTA Arad s-a impus cu 3-0 în meciul cu CS Mioveni (goluri Anton ’12, Hoxhallari ’52, Keşeru ’65). În aceeaşi grupă, Gloria Buzău a învins cu 2-0 Oţelul Galaţi (goluri Lazăr ’30, Boiciuc ’50).

UTA a încheiat grupa pe primul loc, cu 7 puncte, iar pe doi s-a clasat CS Mioveni, cu 6 puncte. Restul clasamentului grupei este următorul: FCSB – 5 puncte, Gloria Buzău – 3 puncte, FC Botoşani – 3 puncte, Oţelul Galaţi – un punct.

  • Din celelalte grupe s-au calificat în sferturile de finală echipele Sepsi, U Craiova 1948, CFR Cluj, Universitatea Cluj, Hermannstadt şi FC Argeş.

Faza sferturilor va avea loc pe 5 aprilie 2023:

  • Sfert 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni
  • Sfert 2: CFR Cluj - FC Argeş
  • Sfert 3: AFC Hermannstadt – Universitatea Cluj
  • Sfert 4: UTA Arad – U Craiova 1948

Afla mai multe despre: fcsbbotoşani 

viewscnt
Articole similare