You are here:

Grameni, iar acum el! Un nou transfer de TOP la Rapid. Viorel Moldovan a vorbit la superlativ despre noul venit: ”Are mare calitate”

Grameni, iar acum el! Un nou transfer de TOP la Rapid. Viorel Moldovan a vorbit la superlativ despre noul venit: ”Are mare calitate”galerie foto

Superliga

Comentarii

Rapid a realizat un nou transfer. După Constantin Grameni, giuleştenii au reuşit să semneze un alt mijlocaş, însă de această dată vorbim despre un stranier.

În seara zilei de 8 septembrie, Rapid a anunţat transferul lui Constantin Grameni de la Farul Constanţa. Cu toate acestea, giuleştenii au mai realizat o mutare importantă, ce va întări compartimentul median.

Tobias Christensen, un închizător norvegian în vârstă de doar 24 de ani, a semnat cu Rapid. Anunţul a fost făcut de Viorel Moldovan, preşedintele clubului.

Rapid, de neoprit! După Grameni, giuleştenii au transferat un alt mijlocaş: ”Are mare calitate”

Viorel Moldovan nu s-a ferit să vorbească la superlativ despre ultimele două achiziţii ale Rapidului şi a oferit mai multe detalii despre Christensen. 

Oficialul giuleştean a remarcat abilităţile ofensive pe care norvegianul le îndeplineşte, iar aici s-a referit la numărul mare de goluri pe care acesta le-a înscris, deşi joacă la închidere.

”Am avut o săptămână, nu complicată, foarte complicată.... Mă bucur că am reuşit să îl transferăm pe Grameni.

Am transferat şi un mijlocaş central norvegian de mare calitate, Tobias Christensen. Aveam nevoie în compartimentul median de astfel de mijlocaşi, care să facă legătura, să dea mingea în faţă, să dea un echilibru.

Ambii au mare calitate, şi Grameni şi Christensen. Este un jucător care vine foarte bine din spate, înscrie goluri, ceea ce este foarte bine, pentru că nu îmi aduc aminte de mijlocaşi la Rapid în ultimul timp care să marcheze goluri”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Tobias Christensen (24 de ani) a jucat în Ungaria în sezonul trecut, pentru MOL Fehervar. Acesta este fost component al naţionalei de tineret a Norvegiei, pentru care a marcat patru goluri în 19 apariţii.

  • Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare