You are here:

Grealish nu uită şi nu iartă. Fotbalistul lui City n-a trecut peste decizia lui Southgate de a nu-l convoca la EURO 2024: "Meritam să fiu acolo"

Grealish nu uită şi nu iartă. Fotbalistul lui City n-a trecut peste decizia lui Southgate de a nu-l convoca la EURO 2024: "Meritam să fiu acolo"

Fotbal internațional

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Jack Grealish nu a trecut nici acum peste decizia fostului selecţioner Gareth Southgate de a nu-l include în lotul Angliei pentru EURO 2024, iar jucătorul lui Manchester City a declarat acum că îi este recunoscător actualului antrenor interimar Lee Carsley pentru încrederea pe care i-o acordă.

Grealish, 29 de ani, a fost printre jucătorii foarte bine cotaţi care au lipsit din lotul pentru turneul din Germania, unde Anglia a pierdut finala cu Spania cu scorul 1-2.

Fundaşul central Harry Maguire (Manchester United), mijlocaşul James Maddison (Tottenham) şi fundaşul Jarrad Branthwaite (Everton) au fost alte absenţe sonore de la EURO 2024.

Grealish, cu 38 de selecţii pentru Anglia, a marcat 3 goluri în 20 de apariţii pentru Manchester City în sezonul trecut de Premier League.

''Voi fi sincer cu tine, nu am fost de acord cu el (Gareth Southgate - n.r.). Trebuie să fie un pic de echilibru în fiecare poziţie de pe teren şi mă consider un jucător cu experienţă în prezent.

Am câştigat multe lucruri, iar dacă mă întrebi dacă ar fi trebuit să merg, da, încă mai consider că trebuia să merg la EURO, dar evident nu a fost să fie'', a spus Grealish într-un interviu pentru BBC Radio 5 Live.

Grealish a obţinut încă o convocare când Carsley, care a fost numit manager interimar după demisia lui Southgate în urma Campionatului European, l-a titularizat la un meci din luna august.

''Îi mulţumesc managerului Lee Carsley pentru că mi-a dat acea şansă şi pentru că are încredere în mine. A însemnat în mod evident foarte mult.

Cred că de-a lungul carierei mele când am jucat sub îndrumarea managerilor care au avut încredere în mine şi au comunicat cu mine în felul în care el (Lee Carsley - n.r.) a făcut-o la ultimele două selecţii, m-a ajutat cu adevărat''', a mai spus Grealish.

Afla mai multe despre: grealish 

viewscnt
Articole similare