Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala care l-a costat milioane de euro pe Valeriu Iftime: ”Îmi vine să-mi dau cu pumnii în cap!” Ce spune patronul lui FC Botoşani

Greşeala care l-a costat milioane de euro pe Valeriu Iftime: ”Îmi vine să-mi dau cu pumnii în cap!” Ce spune patronul lui FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a susţinut că a pierdut o mulţime de bani de când a început să investească în fotbal.

ftime a dezvăluit că a pierdut peste 8 milioane de euro şi că nu îşi mai poate recupera banii. El a spus că în primii 4 ani a ieşit pe plus cu câte 100.000 de mii de euro, dar de atunci, echipa a fost doar pe minus şi a strâns un deficit financiar de 8,2 milioane de euro. 

Valeriu Iftime spune că a visat să facă din FC Botoşani o echipă care să se autofinanţeze, dar greşelile făcute la negocieri şi criza l-au costat milioane de euro. 

”La mine e matematic totul. Am pierdut până acum vreo 8,2 milioane de euro. Îmi vine să-mi dau cu pumnii în cap! E un deficit pentru mine, companiile mele şi asociaţii mei.

N-am nicio şansă să-mi iau banii înapoi. Am vrut mereu să fac ca acest club să plutească, să se întreţină singur. Am avut 4 ani în care am ieşit pe plus la buget, cu 100.000 de euro, dar anul trecut am pierdut mai mult, din nişte motive de criză, lipsa spectatorilor, şi prostii la negocieri în vânzarea fotbaliştilor”, a declarat Iftime, potrivit gsp.ro.

FC Botoşani a reuşit să promoveze în primul eşalon al fotbalului românesc în 2013. 

Afla mai multe despre: botoşani-ifitime-liga 1 

viewscnt
Articole similare