Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Greşeala mea”. Daniel Pancu, chemat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: ”Mi-a făcut cineva o plângere!” | EXCLUSIV

”Greşeala mea”. Daniel Pancu, chemat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: ”Mi-a făcut cineva o plângere!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu (45 de ani) a fost chemat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Daniel Pancu a fost chemat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: ”Mi-a făcut cineva o plângere!” | EXCLUSIV

Pancu a fost criticat de mai multe voci importante din lumea fotbalului după ce a vorbit în termeni laudativi despre Kadîrov, apropiat al lui Vladimir Putin.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a avut parte de o caracterizare pozitivă din partea lui Daniel Pancu, fostul fotbalist intersectându-se cu acesta pe vremea când a evoluat pentru Terek Groznîi.

Daniel Pancu a atins şi un subiect sensibil, cel al "libertăţii" de a putea omorî femeile.

"Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă. Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”, spunea Pancu.

Declaraţie care l-a costat scump pe fostul fotbalist. Pancu a dezvăluit la SportCast cu Sile, că a fost chemat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: ”Mi-a făcut cineva o plângere!”. 

Pancu a povestit despre nefericitul episod şi despre avertizarea primită din partea CNCD.

”A fost articială discuţia. Am spus doar cum îl cunosc eu pe Ramzan Kadîrov. Cu noi s-a comportat extraordinar din punct de vedere sportiv, istoria îl va judeca. Niciun caz eu sau altcineva. O spun pentru prima dată public, am fost chemat la CNCD după episod, mi-a făcut cineva o plângere, oamenii de acolo au înţeles într-un minut ce am vrut să spun şi mi-au dat un avertizment.

Mi-au dat avertismentul pentru că România este pe primul loc la violenţă domestică, nu ştiam. De asta m-au şi chemat. Departe de mine gândul oricum... A fost o exprimare greşită a mea. Greşeala mea a fost că am dat interviul prin telefon, trebuia video. În fine, asta a fost”, a mărturisit Pancu la SportCast cu Sile. 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare