You are here:

Greşeala pe care Gică Hagi a ţinut morţiş să o repare: "M-a vrut de trei ori după acel episod" | EXCLUSIV

Greşeala pe care Gică Hagi a ţinut morţiş să o repare: "M-a vrut de trei ori după acel episod" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Florin Lovin (42 de ani) a dezvăluit, la Euro Cast cu Dan Udrea, că Gică Hagi (59 de ani) l-a dorit de trei ori la Viitorul, după "episodul Steaua", în care cei doi s-au certat pentru modul în care "Regele" l-a tratat pe jucător.

În 2007, după o perioadă excelentă cu Cosmin Olăroiu, FCSB l-a pus antrenor pe Gică Hagi. "Regele" l-a "ignorat" pe Florin Lovin o bună perioadă de timp, deşi mijlocaşul avusese evoluţii bune în sezoanele precedente, astfel că s-a ajuns la un conflict.

Lovin: "După 'episodul Steaua', Hagi m-a vrut de trei ori"

Conflict care s-a terminat, nu doar din această cauză, prin plecarea lui Gică Hagi de la FCSB. Florin Lovin a dezvăluit că, după această ceartă, Gică Hagi l-a dorit de trei ori la Viitorul, în special pe final de carieră, când a încercat să-şi "repare" greşeala.

Totuşi, cei doi n-au ajuns să mai lucreze împreună, pentru Florin Lovin şi-a încheiat cariera de fotbalist la 35 de ani. Asta în ciuda faptului că avea un contract de 10.000 de euro pe două sezoane căruia doar trebuia să-i spună "da".

"M-am lăsat la 35 de ani, cu contract pe masă, de doi ani de zile. 10.000 de euro, de la Astra. Am avut Botoşani. A fost Viitorul atunci. Hagi m-a mai vrut în trei rânduri, după. După episodul Steaua m-a vrut de trei ori", a declarat Florin Lovin, la Euro Cast.

Florin Lovin, despre cearta de la FCSB cu Gică Hagi

În discuţia cu Dan Udrea de la Euro Cast, Florin Lovin a povestit cum a ajuns să se certe cu Gică Hagi, care pe vremea respectivă era antrenorul echipei "roş-albastre".

"Veneam după anul de Champions League, avusesem evoluţii importante şi a venit Hagi antrenor, vedeam în cantonament că nu are legătură cu mine. Nu a vorbit niciodată cu mine. La primul meci amical nu m-a băgat deloc şi am zis se întâmplă ceva? Totuşi sunt un jucător important, dacă nu aveţi nevoie de mine să îmi spuneţi că plec. Nu că pe tine te ştie de asta nu te bagă.

Da, jucam al doilea meci amical, tot la fel nu mă bagă deloc şi eu eram bă da mă ştie bine de tot nu mai vrea să mă vadă deloc la lucru. Îţi dai seama că nu exista o conexiune între antrenor etc. când nu vorbeşte cu tine, doar cu cei de pe post cu tine. (...) Eu atunci eram fan Rivaldo, eram disperat că aveam colecţie de tricouri şi m-am gândit că trebuie să joc şi eu măcar sa fac un schimb de tricouri.

Acum a făcut prima echipă, la pauza a schimbat, după ieşise Rivaldo din teren, si eu nu eram nici trimis la încâlzire, şi se accidentează Ovidiu Petre si el îmi zice Lovin hai - şi eu zic unde?! Şi el zice să intri şi eu am zis ”îmi pare rău, nu. Stau bine aici”. Am acumulat atât de multă frustrare, asta mi-a venit să fac atunci", a declarat Lovin.

Afla mai multe despre: florin lovingica hagiviitorulofertetransfer 

viewscnt
Articole similare