Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeli pe care fiecare jucător le-a făcut la sloturi online

Greşeli pe care fiecare jucător le-a făcut la sloturi online

Pariuri sportive

Comentarii

Oricine poate fi jucător la casino, dar nu oricine poate fi şi unul bun. Acum nu spunem că este imposibil să devii unul profesionist, dar este nevoie de timp, de investiţi în răbdare şi citit, de avut încredere. Din păcate, însă, graba strica treaba, pentru că de cele mai multe ori foarte mulţi dintre noi ne grăbim să facem lucrurile pe repede înainte, chiar şi când este vorba despre lucruri simple.

Spre exemplu, chiar şi la sloturile jucate online, unde teoretic nu ar trebui să fie mai dificultăţi, lucrurile se pot complica într-o fracţiune de secundă pentru că se fac greşeli care, altfel, ar fi putut fi evitate. Şi nu ne referim aici doar la erori care te pot costa pierderi financiare, ci chiar şi la acelea care îţi fura din bucuria jocului. Însă, că să nu mai prelungim introducerea, să ştii că ai nimerit unde trebuie, pentru că aici vom dezbate care sunt cele mai comune greşeli pe care le-ai putea face la sesiunile de păcănele, nu doar că să le identifici, cât mai ales că să le eviţi.

Nu beneficiezi de bonusuri

Odată ce ai ajuns pe o platformă de jocuri online este esenţial că, înainte de orice, să citeşti toate termenele şi condiţiile cu care eşti de acord la crearea contului.O să observi acolo că ai o grămadă de obligaţii, dar şi la fel de multe drepturi despre care ar fi păcat să nu beneficiezi doar pentru că nu ai ştiut despre ele cât pentru a le revendica. Iar aici dăm doar un indiciu: păcănele gratis! Da, ai putea primi de la site-ul pe care abia ai ajuns, diverse bonusuri - de bun venit, de loialitate, din diverse campanii, care ţi-ar putea oferi sesiuni gratuite de rotiri. Dar dacă nu ştii despre, cum ai putea să profiţi de pe urma lor?

Ramai la un singur joc

Poate că nu este neapărat o greşeală, dar faptul că nu încerci şi altceva te-ar putea costa în sensul că te privezi de alte experienţe, dar posibil şi de alte beneficii la nivel de jucător. Dacă deja ai ales un anume joc pe care vrei să-l încerci mereu şi mereu, cu siguranţă că nu este nicio problemă aici, dar îţi recomandăm să încerci cu fiecare ocazie ceva nou, iar acest lucru ţi l-ar spune chiar şi un jucător profesionist. Doar aşa experimentezi lucruri noi, dar poţi rămâne şi informat mereu cu ce este mai nou din propunerile providerilor de jocuri de noroc. Unde mai pui şi că, poate, premiile sau RTP-urile pot varia de la un titlu la altul!

Nu se citeşte ghidul jucătorului

Nu ne referim aici la lungă lista de termene ale site-ului, ci direct la obligaţiile pe care tu le ai ca jucător la un anumit joc! Ai remarcat, vreodată, o notificare apărută întâmplător în timpul unei sesiuni de joc? Dacă da, şi nu ai ştiut despre ce este vorba, a fost pentru că, cel mai probabil, erai înştiinţat despre o anumită promoţie, un câştig secret sau o campanie în curs, despre care dacă nu ai ştiut, nu ai beneficiat. Dacă ai fi parcurs ghidul jucătorului, ai fi ştiut ce ai de făcut pentru a-l revendica

Cele mai comune greşeli la jocurile cu pacanele:

La sloturi se vor remarca şi câteva alte detalii în ceea ce priveşte stilul de joc al unui individ, mai cu seama dacă nu prea are experienţă. Printre cele mai întâlnite greşeli care se identifica în rândul lor se numără:

● să nu ştii când se te retragi, mai ales când tocmai ce ai câştiga un premiu important;
● să continui să joci, chiar dacă ai avut pierderi majore, dese şi importante, crezând că ţi-ai putea recupera investiţiile doar continuând să alimentezi găurile din buget;
● să ramai loial unui site, cu toate că ai putea testa şi ce au de oferit alte platforma cu jocuri de păcănele;
● goana după Jackpot, care îi face pe jucători să rămână la un joc sperând că ar putea fi următorii câştigători în ciuda faptului că există doar un mic procent de avantaj;
● nu se fac alegeri realiste sau obiective;
● nu se impun limite de petrecere a timpului şi de cheltuieli de bani;
● chiar dacă nu ai experienţă, începi să joci încă de la primele jocuri cu bani reali şi nu începi cu sesiuni demo sau versiuni gratuite;
● nu ştii să accepţi înfrângerile şi joci doar cu gândul de a te îmbogăţi;
● joci chiar şi atunci când nu ai mintea limpede, când nu eşti odihnit sau ai o stare generala proasta;
● se fac pariuri chiar şi atunci când nu se permit pierderi financiare majore.
Concluzie

Cele mai frecvente greşeli făcute în timp ce jucaţi la un joc de păcănele sunt să deveniţi lacom şi să pariaţi mai mult decât vă puteţi permite să pierdeţi. Puteţi deveni cu uşurinţă stresat în timp ce jucaţi acest joc.

Afla mai multe despre: sloturi 

viewscnt
Articole similare