Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann, cale întoarsă spre Atletico Madrid? Anunţul preşedintelui clubului: "Sper să-l transferăm înapoi. E un jucător excepţional"

Griezmann, cale întoarsă spre Atletico Madrid? Anunţul preşedintelui clubului: "Sper să-l transferăm înapoi. E un jucător excepţional"

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (30 de ani) e pe făraş la Barcelona chiar dacă a făcut cel mai bun sezon de la venirea sa pe Camp Nou. Laporta nu va refuza să-l vândă, dacă o ofertă bună va sosi pe numele său, iar Enrique Cerezo, preşedintele lui Atletico Madrid, a spus că i-ar plăcea să-l transfere pe francez înapoi pe Wanda Metropolitano.

Griezmann, înapoi la Atletico Madrid? Cerezo: "Sper să-l transferăm!"

Laporta plănuieşte o reformă masivă a lotului în vară, iar Antoine Griezmann e printre cei trecuţi pe lista neagră. Barcelona a plătit 120 de milioane de euro pentru a-l lua de la Atletico, dar acum e gata să se despartă de el, dacă va primi o ofertă bună. Campionul mondial francez s-ar putea întoarce la Madrid.

Enrique Cerezo, preşedintele lui Atletico Madrid, a vorbit despre posibila revenire a lui Griezmann pe Wanda Metropolitano şi a spus că şi-l doreşte pe jucătorul care a părăsit echipa în vara lui 2019. "Griezmann? E un jucător excepţional şi sper să-l transferăm înapoi, dar nu cred că Barcelona vrea să scape de el. Orice echipă din lume ar fi fericită să aibă un jucător ca el", a spus oficialul clubului "rojiblanco", potrivit El Larguero.

Antoine Griezmann a marcat 19 goluri şi a livrat 12 pase de gol în 50 de meciuri jucate alături de Barcelona în toate competiţiile acestui sezon.


 

Afla mai multe despre: antoine griezmanntransferatletico madridenrique cerezopresedinteanunt 

viewscnt
Articole similare