You are here:

Griezmann, huiduit şi insultat la meciul dintre Real Sociedad şi Atletico Madrid. Ce au scandat fanii gazdelor

Griezmann, huiduit şi insultat la meciul dintre Real Sociedad şi Atletico Madrid. Ce au scandat fanii gazdelor

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann (33 de ani) a fost huiduit şi insultat la duelul dintre Real Sociedad şi Atletico Madrid, din La Liga.

Griezmann, fluierat la meciul dintre Real Sociedad şi Atletico Madrid. Arbitrul nu a trecut insultele în raportul de joc

Atletico Madrid a obţinut un punct pe terenul formaţiei Real Sociedad, în etapa a 9-a din La Liga, iar Antoine Griezmann a dat pasa de gol pentru Julian Alvarez. 

Fostul internaţional francez a fost fluierat şi huiduit de fanii clubului la care s-a format, care au scandat ”Griezmann, mori”.

În ciuda intervenţiei crainicului şi a oficialilor cu bannere pe care scria ”Nu scandărilor rasiste, xenofobe şi intolerante. Încurajaţi şi susţineţi echipa respectând rivalul”, fanii Real Sociedad au continuat să îşi fluiere fostul jucător, aşa cum a fost cazul lui Alexander Sorloth, care a jucat pentru Real Sociedad timp de două sezoane.

Arbitrul meciului, Isidro Díaz de Mera Escuderos, nu a menţionat nimic în raportul său, potrivit presei Marca, şi a descris comportamentul suporterilor basci drept ”normal”.

Antoine Griezmann a jucat la Real Sociedad în perioada 2009-2014, an în care s-a transferat la Atletico Madrid, iar în carieră a mai evoluat şi la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: la ligaantoine griezmannatletico madridreal sociedad 

viewscnt
Articole similare