Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann, ironic la gala Balonului de Aur! ”Poate Liga Campionilor este mai importantă decât Cupa Mondială”

Griezmann, ironic la gala Balonului de Aur! ”Poate Liga Campionilor este mai importantă decât Cupa Mondială”
Comentarii

Antoine Griezmann nu a reuşit să obţină Balonul de Aur după un sezon în care a câştigat Cupa Mondială cu Franţa, Europa League şi Supercupa Europei cu Atletico Madrid. Francezul a oferit câteva declaraţii ironice înainte de gala de la Paris.

Antoine Griezmann (27 de ani) s-a clasat pe podium la gala Balonului de Aur de la Paris, fiind depăşit de Cristiano Ronaldo şi Luka Modric. Croatul a obţinut râvnitul trofeu după un sezon în care a câştigat Champions League şi a ajuns în finala Cupei Mondiale.

Francezul s-a declarat bucuros să fie prezent la o astfel de gală, chiar în ţara sa natală: ”Sunt în ţara mea, locul unde mă simt fericit să fiu, este o noapte specială şi vreau să mă bucur de ea. Vom vedea voturile, mă simt bine să fiu aici, păcat că nu sunt toţi prezenţi, dar pentru mine este important”, a spus atacantul lui Atletico Madrid.

Griezmann a oferit şi o declaraţie ironică, anticipând rezultatul final şi câştigătorul: ”Ar fi o ruşine dacă un francez nu va fi câştigător, poate Liga Campionilor este mai importantă decât Cupa Mondială, dar vom vedea”, a concluzionat francezul.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: antoine griezmanngalabalonul de aurliga campionilorcupa mondialăchampions leagueluka modricfranţaeuropa leaguesupercupa europeiatletico madridpariscroaţiacroatsezontrofeuruşine 

viewscnt
Articole similare