Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann va fi prezentat la Barcelona, dar nu cu mare fast, precum De Jong. De ce nu va avea parte de o ceremonie fastuoasă

Griezmann va fi prezentat la Barcelona, dar nu cu mare fast, precum De Jong. De ce nu va avea parte de o ceremonie fastuoasă

FC Barcelona

Comentarii

Clauza pentru Antoine Griezmann va fi plătită astăzi, iar jucătorul va fi prezentat la Barcelona în cel mai scurt timp. Ceremonia nu va avea însă loc pe gazonul arenei Camp Nou.

Clauza de 120 de milioane de euro pentru Antoine Griezmann se va plăti azi, anunţă presa din Spania, care scrie că "e chestiune de ore" până când francezul va deveni noul jucător al Barcelonei. 

Ulterior, Griezmann va fi prezentat drept noul jucător al catalanilor, însă nu se va bucura de o ceremonie cu mulţi fani în tribune, pe iarba stadionului blau grana. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la prezentarea lui Neto, iar motivul este simplu: se schimbă gazonul. 

Spre deosebire de cei doi, Frenkie de Jong a avut parte de o prezentare ca la carte, aşa cum obişnuiesc echipele mari să le ofere jucătorilor importanţi care ajung în curţile lor. 

Griezmann va juca prima dată pe Camp Nou pe 4 august, împotriva lui Arsenal, la Trofeul Joan Gamper, un meci amical pe care catalanii îl joacă în mod tradţional în fiecare an, înainte de startul sezonului. 

 

Afla mai multe despre: griezmannbarcelonaprezentare 

viewscnt
Articole similare