Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grigore Turda s-a operat! Fotbalistul celor de la FC Argeş, nerăbdător să revină pe gazon: ”A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea” | EXCLUSIV

Grigore Turda s-a operat! Fotbalistul celor de la FC Argeş, nerăbdător să revină pe gazon: ”A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

Grigore Turda (24 de ani), fundaşul lui FC Argeş, este unul dintre cei mai râvniţi jucători ai piteştenilor.

Grigore Turda s-a operat! Fotbalistul celor de la FC Argeş, nerăbdător să revină pe gazon” A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea”

Grigore Turda este unul dintre pilonii defensivei lui FC Argeş şi unul dintre cei mai buni fundaşi din Superligă. Din păcate, fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-a accidentat în partida cu FC U Craiova 1948 şi a suferit o operaţie care îl ţine departe de gazon. 

Turda, însă face progrese de la zi la zi şi a anunţat când va reveni sub comanda lui Andrei Prepeliţă. 

”Din ce în ce mai bine, fac progrese de la zi la azi, am început să merg şi sper ca în scurt timp să alerg. E cea mai grea perioadă din viaţa mea, cu siguranţă,n-a mai avut accidentări grave. Sper ca într-o lună să revin la antrenamente, o lună şi jumătate. A picat într-un moment nepotrivit, dar nu poţi controla chestia asta, mi-a fost greu o perioadă, dar m-am focusat pe recuperare. Îmi pare rău că echipa mea trece şi ea prin momente grele, n-au mai câştigat de mult”, a declarat Grigore Turda, pentru Orange Sport.

În cele 37 de meciuri jucate pentru FC Argeş în sezonul recent încheiat al Ligii 1, Grigore Turda a reuşit să înscrie şi două goluri, unul în poarta lui Sepsi şi celălalt în poarta Academicii Clinceni.

Turda joacă la FC Argeş din 2018, din perioada în care alb-violeţii erau în liga secundă. A strâns 112 meciuri şi 4 goluri pentru piteşteni.

Afla mai multe despre: grigore turda 

viewscnt
Articole similare