Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola începe revoluţia la Manchester City. Trei transferuri uriaşe pregătite de campioana Angliei. Ce jucători vor "cetăţenii"

Guardiola începe revoluţia la Manchester City. Trei transferuri uriaşe pregătite de campioana Angliei. Ce jucători vor "cetăţenii"

Manchester City

Comentarii

Manchester City a câştigat deja un trofeu în acest sezon şi continuă lupta pentru alte trei. După succesul din finala Cupei Ligii, cu Chelsea, Pep Guardiola şi-a făcut lista de transferuri pentru vara acestui an.

Cum Benjamin Mendy a fost mai mult accidentat în acest sezon, antrenorul spaniol a început deja căutările pentru un fundaş stânga. Cotat la 25 de milioane de euro de transfermarkt.com, Ben Chilwell, de la Leicester, este primul jucător trecut pe listă de Guardiola.

"Sunt trei sau patru poziţii unde cred că trebuie să căutăm jucători şi avem deja câteva idei. Nu ştiu ce se va întâmpla până la urmă, dar cred că e o opţiune să cumpărăm un fundaş stânga", a precizat Pep.

Jurnaliştii de Goal scriu şi de celelalte ţinte ale lui Manchester City. Matthijs De Ligt (Ajax), fundaş central, şi Luka Jovic (Eintracht Frankfurt), atacant, sunt alţi doi jucători care ar putea ajunge sub comanda lui Guardiola în vară.

  • 65 de milioane de euro este cota lui De Ligt
  • Luka Jovic este cotat la 40 de milioane de euro

Afla mai multe despre: guardiolachelseacupa ligiide ligt 

viewscnt
Articole similare