Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola pregăteşte un transfer surpriză. Spaniolul a găsit înlocuitorul potrivit pentru Kun Aguero

Guardiola pregăteşte un transfer surpriză. Spaniolul a găsit înlocuitorul potrivit pentru Kun Aguerogalerie foto

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola vrea să transfere un alt atacant după plecarea lui Sergio Aguero.

Sergio ”Kun” Aguero şi-a anunţat deja plecarea de la Manchester City şi ar putea ajunge la FC Barcelona. Guardiola a renunţat se pare la intenţiile de a-l transfera pe Erling Haaland şi a decis că va merge pe o altă variantă.

Pe lângă promovarea talentatului Liam Delap, una dintre marile speranţe ale clubului, City vrea să-l achiziţioneze pe Ollie Watkins, atacantul formaţiei Aston Villa.

Cotat la 32 de milioane de euro, atacantul în vârstă de 25 de ani a fost transferat de Villa de la Brentford şi a devenit cel mai scump transfer făcut vreodată de Aston Villa: peste 30 de milioane de euro.

Se pare că Guardiola a rămas plăcut impresionat de randamentul atacantului care a debutat deja în naţionala Angliei. În acest sezon, Ollie Watkins a marcat de 14 ori în 33 de meciuri pentru Aston Villa, iar la debutul în prima reprezentativă a reuşit de asemenea să înscrie.

City nu va avea însă o misiune uşoară, pentru că Aston Villa nu va accepta o ofertă mai mică de 50 de milioane de euro pentru Ollie Watkins, scrie presa internaţională.

Afla mai multe despre: guardiolamanchester cityollie watkins 

viewscnt
Articole similare