You are here:

Guardiola şi Klopp i-au urat bun venit lui Mourinho în Premier League. Un alt manager nu a fost la fel de politicos: "Să înceapă circul!"

Guardiola şi Klopp i-au urat bun venit lui Mourinho în Premier League. Un alt manager nu a fost la fel de politicos: "Să înceapă circul!"

Premier League

Comentarii

Revenirea lui Jose Mourinho în Anglia, ca manager al lui Tottenham, este principalul eveniment al săptămânii în Premier League, dar nu toţi adversarii portughezului se bucură

Ole Gunnar Solskjaer, managerul care a preluat-o pe Manchester United chiar de la Mourinho, în decembrie anul trecut, a avut o reacţie ironică la adresa portughezului. "Revenirea lui va readuce circul. Poate că pentru mine este bine, pentru că veţi vorbi şi veţi scrie despre altceva de acum încolo", a spus Solskjaer.

Declaraţia antrenorului norvegian a fost provocată de criticile de care a avut parte în prima parte a acestui sezon din partea lui Mourinho. Portughezul a fost expert Sky Sports de la începutul sezonului şi, în calitate de fost manager al lui United, a comentat în mod deosebit rezultatele "diavolilor".

Solskjaer mai are o problemă şi cu Pochettino, managerul dat afară de Tottenham, care este de aproape un an pe lista şefilor de la Manchester United, iar acum este liber de contract. "Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu voi vorbi nici despre Jose şi nici despre Mauricio", a spus Solskjaer.

În schimb, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp au salutat revenirea lui Mourinho în Premier League. 

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare