Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola şi Klopp, puşi la pământ, după ultimele declaraţii. ”Dacă nu ar fi fotbalul, jumătate dintre voi aţi lucra la McDonalds!”

Guardiola şi Klopp, puşi la pământ, după ultimele declaraţii. ”Dacă nu ar fi fotbalul, jumătate dintre voi aţi lucra la McDonalds!”

Premier League

Comentarii

Fostul proprietar şi preşedinte al echipei Crystal Palace, Simon Jordan, s-a enervat pe antrenorii Pep Guardiola şi Jurgen Klopp, după ultimele declaraţii ale acestora.

Cei doi antrenori din Anglia s-au plâns de mai multe probleme din Premier League, printre ele fiind şi programarea meciurilor de Boxing Day. Fostul patron de la Palace nu a avut milă şi a transmis mai multe declaraţii tăioase. 

”Dacă nu ar fi fotbalul, jumătate dintre voi aţi lucra la McDonalds!”

”Ce-ar fi să-ţi dai seama cât de norocos eşti, pentru că dacă nu ar fi fotbalul, jumătate dintre voi aţi lucra la McDonalds”, spus Simon Jordan, pentru talkSPORT, făcând referire la criticile antrenorului de la Liverpool. 

Fostul patron din Premier League l-a taxat şi pe Guardiola, care este suspect de COVID-19. Antrenorul lui City a vorbit despre o posibilă grevă în Premier League şi a cerut ca în campionatul britanic să fie posibile 5 schimbări pentru ca jucătorii lui să fie protejaţi. 

Totuşi, cluburile au votat pentru rămânerea la 3 schimbări, deoarece cluburi ca City şi Liverpool au un buget mare şi îşi permit să alcătuiască un lot numeros. 

”Pep obţine performanţe, dar bănuiesc că nu fără carnetul de cecuri. Dar aceştia sunt liderii elitei şi toţi ceilalţi îi urmăresc. Fanilor le place această tradiţie (n.r. Boxing Day). Ai uitat unde eşti? Ceea ce te pune acolo unde te afli este tocmai cererea acestor oameni.

Dacă nu ar exista această cerere, nici tu, nici colegii tăi nu aţi primi zeci de milioane de lire pe an. Ajunge! Joacă nenorocitul ăsta de fotbal. Majoritatea fotbaliştilor pe care îi cunosc chiar vor să joace aceste meciuri”, a spus fostul patron de la Crystal Palace. 

Afla mai multe despre: guardiola-klopp-premier league 

viewscnt
Articole similare