Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola: ”Sunt un antrenor mai bun acum!” Ţinta lui Pep după ce se va despărţi de Manchester City

Guardiola: ”Sunt un antrenor mai bun acum!” Ţinta lui Pep după ce se va despărţi de Manchester City

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola a recunoscut într-un interviu oferit pentru SkySports că Premier League l-a transformat într-un antrenor mai bun.

Guardiola consideră că impredictibilitatea campionatului englez l-a ajutat să devină un antrenor mult mai bun decât a fost în Spania sau Germania. Spaniolul este la al treilea sezon pe banca lui Manchester City, echipă cu care sezonul trecut a stabilit un număr record de puncte în Premier League, 100. A câştigat 3 titluri şi 2 Ligi ale Campionilor cu Barcelona şi 3 titluri consecutive cu Bayern Munchen. Cu toate acestea, antrenorul în vârstă de 47 de ani consideră că aptitudinile sale s-au îmbunătăţit de la venirea sa în Anglia.

”Cred că de la venirea mea în Premier League am devenit un antrenor mai bun în comparaţie cu perioada petrecută în Germania şi chiar cea de la Barcelona. Cred că am devenit mai bun pentru că am învăţat cum să mă descurc într-un campionat atât de imprevizibil. Premier League este unul dintre cele mai dificile campionate pentru numărul mare de jocuri pe care trebuie să le disputăm, din cauza condiţiilor meteo şi pentru că arbitrul lasă jocul foarte liber. Este singura ţară în care cinci sau şase echipe pot câştiga titlul”, a declarat Pep Guardiola pentru SkySports.

24 de trofee a câştigat Pep Guardiola ca antrenor

Spaniolul nu ar refuza o eventuală ofertă venită de la o echipă naţională: ”Mi-aş dori să fiu selecţioner. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla, pentru că vreau să mă implic. Dacă va veni o propunere de la o echipă naţională, o voi analiza şi vom vedea ce decid.”

Afla mai multe despre: premier leaguepep guardiolamanchester cityspaniagermaniabarcelonabayern munchenlaligaliga campionilorantrenorangliaskysportsnaţională 

viewscnt
Articole similare