Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Haaland? Am văzut că Real Madrid a pus o clauză de un miliard”. Agentul norvegianului a dezvăluit adevărul

”Haaland? Am văzut că Real Madrid a pus o clauză de un miliard”. Agentul norvegianului a dezvăluit adevărul

Fotbal

Comentarii

Agentul lui Erling Haaland, Rafael Pimenta, lasă de înţeles că Real Madrid trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l transfera pe norvegian de la Manchester City.

În opinia lui Pimenta, ”operaţiunea Erling Haaland” a trebui să se ridice la aproximativ un miliard de euro, deoarece acesta se bucură de o popularitate uriaşă care, automat, ar aduce plusuri financiare clubului ce-l deţine.

Pimenta îl evaluează pe Haaland la un miliard de euro

Chiar dacă nu a dorit să vorbească direct despre Real Madrid, care se află într-o goană nebună după un atacant de superclasă, Javier Pimenta a explicat că Erling Haaland este ”un bun” care valorează un miliard de euro.

Bineînţeles, impresarul se referă la suma de transfer pe care ar primi-o Manchester City, la sutele de milioane pe care Haaland le-ar încasa din salarii, dar şi alte sute de milioane pe care clubul şi jucătorul le-ar strânge din drepturile de imagine.

Aşadar, Real Madrid a ”fugit” de varianta Kylian Mbappe pentru că este prea costisitoare, însă a ajuns la varianta Erling Haaland, care, cel puţin la prima vedere, pare mai scumpă decât cea a starului francez.

Am citit informaţii despre o clauză de 1 miliard de euro de la Real Madrid (n.r. - în cazul lui Rodrygo). Eu când am vorbit despre această valoare, nu mă refeream doar la reuşitele sale, ci la tot ce-l înconjoară: cluburi, sponsori, tricouri...

Călătoria lui Haaland va ajunge la aceste cifre. Clauza este o modalitatea de a-i spune clubului: `Eu decid!`. Cred că, dacă vrem un viitor liniştit, trebuie să vorbim unul cu celălalt”, a declarat Rafael Pimenta, conform spaniolilor de la ”AS”.

Afla mai multe despre: pimentahaalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare