You are here:

Hagi a anunţat că va pleca de la Viitorul. Ce spune despre vânzarea acţiunilor clubului

Hagi a anunţat că va pleca de la Viitorul. Ce spune despre vânzarea acţiunilor clubului

Superliga

Comentarii

Hagi, pregătit de meciul pe care echipa sa îl va disputa, în acestă etapă, în compania CFR Cluj-ului în Liga 1. Partida va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai tari faze ale meciului le veţi putea vedea pe site-ul www.telekomsport.ro.

”Regele” a declarat, la conferinţa premergătoare partidei, că va veni o zi când va părăsi echipa din Ovidiu, acesta fiind motivul pentru care încearcă să găsească parteneri care să creadă în proiectul său. 

Hagi a ţinut însă să nuanţeze faptul că cu va vinde clubul, ci va vinde doar o parte din acţiuni.

”Eu vând acţiuni, nu vând clubul, ăsta e un detaliu important. Am adus-o până la un punct şi acuma... V-am zis-o de doi ani, nu e o noutate, dar se speculează foarte mult. Vor veni, sau încercăm să aducem parteneri, cum le-am zis eu. 

Important să am parteneri. Eu am jucat fotbal, nu-s făcut să fiu eu şi altcineva nu.  Din contră, eu cred în grup, atunci eşti mai puternic, devii mai bun. Acest lucru căutăm în acest moment, parteneri care să vină să vadă în Viitorul un bussiness, un lucru bun. Şi bineînţeles, mergem pe aceeaşi linie, că noi nu o să ne schimbam. Mergem pe aceeaşi linie în continuare, de a produce jucători foarte mulţi, de a forma, de a educa, de a produce jucîtori interesanţi, care pot face la nivel înalt de performanţă.

Eu într-o zi o să plec, cu siguranţă. Am muncit opt ani şi acum, cred eu, mai devreme sau mai tarziu, într-o bună zi, trebuie să am şi eu challengerul meu în viaţă. O echipă de club şi o echipă naţională”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viitorulhagicfr clujliga 1,  

viewscnt
Articole similare