Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi este gata pentru un nou transfer de milioane! ”Colegii îl strigă Dybala”. Cine e fotbalistul apreciat la maximum de ”Rege”

Hagi este gata pentru un nou transfer de milioane! ”Colegii îl strigă Dybala”. Cine e fotbalistul apreciat la maximum de ”Rege”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi l-a vândut pe ”Mbappe” Florinel Coman, iar acum se pregăteşte să-l lanseze în fotbalul de la noi pe noul ”Dybala”

Hagi i-a scos la rampă pe Florin Tănase, Răzvan Marin, Florinel Tănase, Romario Benzar, Ionuţ Nedelcu, iar acum pregăteşte un nou transfer pe bani mulţi.

Viitorul tocmai l-a vândut la FCSB pe ”Mbappe” Coman, iar acum e gata să-l evidenţieze şi pe noul ”Dybala”. Invitat la Prosport Live, Cristian Bivolaru, preşedintele celor de la Viitorul, a vorbit despre Alexandru Măţan, puştiul de 18 ani care face senzaţie la trupa din Ovidiu.

În afară de Cicâldău, mai avem jucători care încă nu au explodat. Lui Măţan, colegii îi spun Dybala. Aşa că trebuie să vă aşteptaţi la ceva frumos. Mbappe (n.r. Florinel Coman) a plecat. Eu zic că toţi juniorii care sunt acum la echipă vor apărea treptat-treptat.

Se lucrează bine, sunt condiţii bune, s-au selecţionat de-a lungul anilor copii talentaţi, nu văd de ce nu ar creşte aceşti copii”, a declarat Cristi Bivolaru la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: matanviitorulhagidybalacomanmbappe 

viewscnt
Articole similare