Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi jubilează după debutul lui Drăguş la "naţională" | Al 12-lea jucător care este legitimat la Viitorul care bifează minute pentru România

Hagi jubilează după debutul lui Drăguş la "naţională" | Al 12-lea jucător care este legitimat la Viitorul care bifează minute pentru România

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a decis să mizeze pe atacantul Denis Drăguş, 19 ani, pe care l-a titularizat în meciul Serbia - România, din Liga Naţiunilor.

Astfel, Drăguş devine al 13-lea jucător care debutează în naţionala României de când Cosmin Contra a devenit selecţionerul "tricolorilor", în septembrie 2017.
 
"A fost un meci special pentru mine, sper să nu dezamăgesc şi să pot veni în continuare. Am aflat că voi fi titular azi, înainte de gustare, am avut emoţii, dar asta este. Este un ritm ridicat la astfel de meciuri, nivelul este foarte mare, ne bucurăm că am reuşit să jucăm la acelaşi nivel cu ei. Selecţionerul mi-a spus să am curaj, să am calitate, pentru că pot. Nu cred că are de ce să te schimbe momentul ăsta, degeaba ai făcut un meci bun, dacă nu continui la fel", a declarat Drăguş la finalul partidei de la Belgrad.
 
Jucători debutaţi de Cosmin Contra la naţională: Alex Ioniţă II, Mihai Bălaşa, Nicuşor Bancu, George Ţucudean, Florin Niţă, Alex Mitriţă, Paul Anton, Alexandru Cicâldău, Ionuţ Nedelcearu, Dennis Man, Tudor Băluţă, George Puşcaş. Mai mult, Denis Drăguş este al 12-lea jucător care este legitimat la Viitorul şi debutează la naţională de când echipa a promovat în prima ligă din România.
 
 
 

Afla mai multe despre: echipa natioanaladenis dragusperformantacifrestatistica 

viewscnt
Articole similare