Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, lăudat în presa din străinătate! Ce a răspuns un fost mare portar când a fost întrebat despre ”Rege”: "Cel mai bun fotbalist cu care am jucat vreodată! A fost cu o idee sub Maradona"

Hagi, lăudat în presa din străinătate! Ce a răspuns un fost mare portar când a fost întrebat despre ”Rege”: "Cel mai bun fotbalist cu care am jucat vreodată! A fost cu o idee sub Maradona"
Comentarii

Gheorghe Hagi (56 de ani) este, din nou, în centrul atenţiei! Nu e prima dată când foştii săi coechipieri sau adversari îl menţionează în presa din străinătate.

Hagi, lăudat în presa din străinătate: "Cel mai bun fotbalist cu care am jucat vreodată! A fost cu o idee sub Maradona"

Gică Hagi (57 ani) a evoluat 5 sezoane la Galatasaray, între 1996 şi 2001. Timp în care a bifat 192 de meciuri, a marcat 71 de goluri şi a oferit 63 de pase decisive. Pe lângă aceste realizări personale, „Regele” a câştigat cu gruparea din Istanbul Cupa UEFA şi Supercupa Europei, patru tiluri, două Cupe şi două Supercupe ale Turciei.

Brad Friedel (51 de ani), fostul portar american, a vorbit la superlativ despre Gheorghe Hagi, despre care a spus că este cel mai bun fotbalist alături de care a jucat vreodată. 

"Hagi a fost cel mai bun fotbalist cu care am jucat vreodată. Chiar dacă era la finalul carierei la Galatasaray, eu spun că a fost doar cu o idee sub Diego Maradona. Aveai nevoie de doar o săptămână cu el la antrenament pentru a-i vedea tehnica şi clasa, era fenomenal", a spus Friedel, potrivit fourfourtwo.com, care a şi întocmit cea mai bună echipă, în funcţie de jucătorii cu care a evoluat.

Echipa ideală a lui Brad Friedel (4-3-3-1): David James - Kyle Walker, Ledley King, Eddie Pope, Jan Vertonghen - Paul Ince, Tugay - Gareth Bale, Luka Modric, Gheorghe Hagi - Harry Kane

Antrenor: Mauricio Pochettino

Astăzi se împlinesc 30 de ani de la primul gol marcat de Gheorghe Hagi în prima ligă de fotbal a Italiei, Serie A. Pe 4 octombrie 1992, Hagi a înscris pentru Brescia într-o victorie pe teren propriu cu Foggia (4-1).

„Regele“ a punctat în minutul 52 golul de 3-0.

Gică Hagi a susţinut la Brescia 61 de meciuri şi a marcat 14 goluri, între anii 1992 - 1994.  

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare