You are here:

”Hagi nu va pleca niciodată de la Farul”. Concluzia după ce ”Regele” a refuzat naţionala: ”Nu se va schimba niciodată”

”Hagi nu va pleca niciodată de la Farul”. Concluzia după ce ”Regele” a refuzat naţionala: ”Nu se va schimba niciodată”

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi a anunţat luni pe site-ul oficial al grupării Farul Constanţa că refuză propunerea venită din partea FRF, aceea de a fi noul selecţioner al României.

”Regele” a refuzat naţionala. Reacţia lui Marius Mitran: ”Eram sigur!”

Gică Hagi a ales să spună ”nu” echipei naţionale. „Regele” fotbalului românesc l-a refuzat încă o dată pe Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Hagi a refuzat propunerea de la FRF, nedorind să renunţe la proiectul său de suflet. Astfel, el va rămâne patron şi antrenor la Farul Constanţa şi va încerca să facă din nou performanţe uriaşe alături de clubul său.

Marius Mitran a mărturisit că se aştepta ca ”Regele” să refuze şi să rămână la Farul. 

Marius Mitran: ”Eram sigur pentru că îl cunosc foarte bine. Ştiu condiţiile pe care el le are în cap vizavi de propria menire pe pământ. Aici nu e o chestie administrativă, e o chestie judecată de el, al omului Gică Hagi, nu al antrenorului. Ştiam că aşa o să fie, nu se va schimba niciodată. Gândindu-mă că în februarie face 60 de ani eu cred că nu va pleca niciodată de la Farul, pâna nu va face un club de calibru european.

El are asta în minte şi el crede că este la nivelul marilor antrenor, şi eu îl susţin. Este recunoştinţă lui eternă câtre Farul Constanta. Eu cred că nu e nimic nici de judecat, nici de aplaudat. Farul este într-o situaţie foarte delicată. 

Bogdan Cosmescu: Nu i-a plăcut situaţia în care e Farul acum. Poate dacă batea pe Botoşani.. Subţirel. Farul cu echipa actuală la barajul de retrogadare... Mi s-au parut foarte modeşti. Poate că magia lui îi va ridica dar dacă vine X sau Y, zero şanse. Poate dacă mai batea se mai gândea...”

Afla mai multe despre: gică hagifarulnaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare