Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, principalul motiv pentru care Duarte Lopes a ales România: "A jucat la Real, Barcelona sau Galata, am multe de învăţat de la el!"

Hagi, principalul motiv pentru care Duarte Lopes a ales România: "A jucat la Real, Barcelona sau Galata, am multe de învăţat de la el!"

Farul Constanța

Comentarii

Mailson Lima Duarte Lopes este ultimul transfer reuşit de Viitorul în această iarnă, iar fotbalistul olandez spune că principalul motiv pentru care a decis să vină în România este că va avea şansa să lucreze cu Gheorghe Hagi.

Fostul jucător al lui Dodrecht spune că are drept obiectiv câştigarea titlului în Liga 1. În vârstă de 23 de ani, acesta evoluează pe postul de mijlocaş lateral sau atacant şi ultima oară a fost legitimat la FC Dordrecht (Olanda). În acest sezon din campionatul olandez a jucat în 16 partide şi a înscris 5 goluri. Mailson Lima Duarte Lopes a ajuns aseară în cantonamentul campioanei României de la Belek (Turcia) şi a oferit primele declaraţii în tricoul noii sale echipe.

"Este un club mare şi are un antrenor cu un nume foarte mare în fotbal, Gheorghe Hagi, iar pentru mine acesta a fost motivul principal să vin aici. Un jucător foarte mare şi aucm un antrenor la fel de mare de la care poţi învăţa multe pentru că a jucat la Real Madrid, Barcelona, Galatasaray, iar de la un asemenea jucător şi antrenor poţi învăţa multe lucruri.

Obiectivul meu cu Viitorul, ca la orice club, este să câştig fiecare meci, să muncesc din greu şi să joc bine, pentru a putea să redevenim campioni
", a declarat Duarte Lopes.
 

Afla mai multe despre: duarte lopes malison limatransferviitorul 

viewscnt
Articole similare