You are here:

Hagi, reacţie la cald după România - Olanda 0-3: "Nu cred că mai sunt întrebări acum". Cum a trăit accidentarea fiului său

Hagi, reacţie la cald după România - Olanda 0-3: "Nu cred că mai sunt întrebări acum". Cum a trăit accidentarea fiului său

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a pierdut meciul cu Olanda, în optimile de finală ale Campionatului European, scor 0-3.

"Jucătorii au intrat în istorie, au făcut lucruri bune, am avut şansele noastre, dar s-a văzut că Olanda e o echipă foarte bună, a avut controlul meciului. Noi am făcut cât am putut, dar e un proces din care avem ce învăţa.

Trebuie să mergem înainte, acum să ne gândim ce putem face ca să devenim mai buni. Nu cred că mai sunt întrebări acum, ei au demonstrat, trebuie să se lucreze bine şi pentru o calificare la Campionatul Mondial.

Nu m-am speriat, toate astea fac parte din fotbal, fotbalul e un sport de contact" , a spus Gheorghe Hagi.

România - Olanda 0-3

Naţionala României s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Olanda, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă.

Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries. Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul.

Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0.

Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0, în minutul 90+3, şi echipa Olandei a obţinut calificarea în sferturile de finală.

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Mogoş (Racoviţan 38) – R. Marin, M. Marin (Cicâldău 72), Stanciu (Olaru 88) – Man, Drăguş (Mihăilă 72), I. Hagi (Alibec 72). SELECŢIONER: Edward Iordănescu.

OLANDA: Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake (Van de Ven 69) – Schouten (Veerman 69), Simons, Reijnders – Bergwijn (Malen 46), Depay (Blind 90+2), Gakpo (Weghorst 84). SELECŢIONER: Ronald Koeman.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare