Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi s-a enervat din nou: "Am văzut că vreţi să naturalizaţi pe cineva, dar de Drăguş n-aţi vorbit nimic. Îmi vine să râd!"

Hagi s-a enervat din nou: "Am văzut că vreţi să naturalizaţi pe cineva, dar de Drăguş n-aţi vorbit nimic. Îmi vine să râd!"

Superliga

Comentarii

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă se aşteaptă ca Denis Drăguş să intre în vederile echipei naţionale după startul foarte bun de sezon avut în tricoul Viitorului, Gheorghe Hagi a ţinut să-şi exprime dezamăgirea că în media se discută mai mult despre naturalizarea lui Harlem Gnohere decât despre atacantul său.

"Am văzut că vreţi să naţionalizaţi pe cineva, apropo. Asta nu înseamnă că nu e bun. Dar nu se vorbeşte de Drăguş. E păcat. Voi sunteţi subiectivi, nu eu.

Se propun vârfuri, dar el nu are goluri? Şi are doar 19 ani. Chiar dacă e nou, e bun. Şi e român! El nu mai trebuie naţionalizat. Sau poate trebuie, cine ştie!? Că e de la Hagi. Poate trebuie să mă naţionalizaţi şi pe mine.

De două săptămâni vorbim de acelaşi lucru (n.r. naturalizarea lui Gnohere) şi nu de el! [...]

Nu mai vorbesc de echipa naţională, am spus. E Cosmin (n.r. Contra) acolo, el face, el răspunde. Ianis are meci la naţionala U21, acolo trebuie să demonstreze şi să reprezinte România. Să încercăm să facem rezultate foarte bune"
, a declarat Gheorghe Hagi.

În vârstă de 19 ani, Denis Drăguş a jucat 8 meciuri pentru Viitorul în acest sezon, reuşind şase goluri şi o pasă decisivă.

Ulterior, Hagi a ţinut să precizeze că reacţia sa nu a avut ca ţintă conducerea FRF sau pe selecţionerul Cosmin Contra şi a emis un comunicat de presă cu următoarele precizări:

"-  În cadrul conferinţei de presă de astăzi, domnul Gheorghe Hagi doar a răspuns la o întrebare legată de Denis Drăguş, fără să facă niciun moment referire la vreun alt jucător sau la selecţionerul Cosmin Contra, fără să se creeze niciun moment un conflict aşa cum se doreşte să reiasă din materialul amintit.
- Nu s-a făcut nicio clipă referire la jucătorul Harlem Gnohere sau Virgiliu Postolachi, nu s-a discutat acest lucru în cadrul conferinţei de presă şi domnul Gheorghe Hagi nu a amintit niciun moment de vreunul dintre aceşti jucători !
- Domnul Gheorghe Hagi a precizat clar, în cadrul conferinţei, că nu doreşte să comenteze nimic legat de echipa naţională.
- Din păcate, se creează un conflict artificial cu selecţionerul Cosmin Contra şi FRF, folosind-se numele domnului Gheorghe Hagi"
 

Afla mai multe despre: dragushagipostolachi 

viewscnt
Articole similare