You are here:

Hagi şi-a pus la colţ jucătorii după ultimul meci: ”Se trăieşte bine la Constanta. Acum nu mă mai înţeleg cu ei”. Anunţă ”curăţenie” de la vară

Hagi şi-a pus la colţ jucătorii după ultimul meci: ”Se trăieşte bine la Constanta. Acum nu mă mai înţeleg cu ei”. Anunţă ”curăţenie” de la vară

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia Farul Constanţa a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a IX-a din play-off-ul Superligii. Constănţenii au fost egalaţi în minutul 90+7, după ce au condus cu 3-0.

Golurile au fost marcate de Munteanu (35 - penalti, 52) şi Queiros (55) pentru Farul, respectiv Mitriţă (77 - penalti, 90 şi 90+7 - penalti) pentru craioveni.

Gică Hagi a vorbit despre partidă şi s-a declarat supărat pe jucători.

”Am făcut şedinţa cu primul 11, după cu schimbările. Aşa am simţit ca trebuia sa întăresc partea defensivă, din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au pierdut controlul şi nu cred că au fost pregătiţi.

Practic, cum le am zis la şedinţe, momentele importante le-am pierdut încă de la începutul campionatului. Se trăieşte bine la Constanta, când au vrut au venit, când nu şi au luat vacanta. Fotbalul te pedepseşte, s-a văzut acuma seara.

De ce? Pentru că nu eşti o echipă.Schimbarile pe care le-am făcut au destabilizat, nu au adus putere. Nu am fost inspirat în schimbări, voi vedea şi voi reflecta în viitor. Nu toţi erau cum trebuie să fie pentru a câştiga un meci. Clar o să fie un raport, trebuie să vedem. Sunt supărat pe jucătorii care din prima etapă au fost accidentaţi, nu a existat să nu am, şi după sunt supărat pe momentele importante unde am pierdut.

A fost frumos la Farul, s-a plătit bine, i-am respectat dar...  Acum nu ma mai inteleg cu ei, a declarat Hagi după meci.

Echipele care au evoluat:

  • Farul: Buzbuchi – Sîrbu (Dănuleasa - 58), M.Popescu, Marins, Ganea (Nedelcu -77) – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan (Dussaut - 76), Munteanu (Rivaldinho - 76), Andronache (N. Popescu - 83). Antrenor: Gheorghe Hagi
  • Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu (Soiri - 85), Zajkov, Silva, Bancu – Creţu (Koljic - 90+1), Anzor – Danciu (Bana - 62), Mitriţă, Houri (Markovic -62) – Ivan. Antrenor: Constantin Gâlcă

Afla mai multe despre: farul constantagica hagicraiova 

viewscnt
Articole similare