Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Hai să fim serioşi!" Cristiano Ronaldo reacţionează, în sfârşit, după ce Modric şi Salah i-au suflat premiile la gala FIFA

"Hai să fim serioşi!" Cristiano Ronaldo reacţionează, în sfârşit, după ce Modric şi Salah i-au suflat premiile la gala FIFA
Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, l-a felicitat pe fostul său coechipier de la Real Madrid, Luka Modric, pentru câştigarea trofeului FIFA The Best şi a avut cuvinte de laudă şi pentru Mohamed Salah, autorul celui mai frumos gol al anului, în opinia forului mondial.

Cristiano Ronaldo nu a participat la gala care s-a desfăşurat, luni, la Londra, iar vineri seară a vorbit pentru prima oară despre ceremonia organizată de FIFA.

"Îl felicit pe Luka Modric pentru câştigarea trofeului", a spus Cristiano Ronaldo, într-o intervenţie live pe Instagram, citat de Marca. "Salah a meritat să câştige premiul Puskas, a înscris un gol frumos", a adăugat starul portughez.

Fanii atacantului de 33 de ani au insistat, însă, cu întrebările, iar Cristiano Ronaldo a oferit un răspuns mai sincer: "Hai să fim serioşi! Nu vă lăsaţi înşelaţi, golul meu a fost cel mai tare".

Afla mai multe despre: ronaldomodricsalah 

viewscnt
Articole similare