You are here:

Hakim Abdallah, răspuns pe măsură pentru Gigi Becali. Ce a spus atacantul lui Dinamo despre un posibil transfer la FCSB

Hakim Abdallah, răspuns pe măsură pentru Gigi Becali. Ce a spus atacantul lui Dinamo despre un posibil transfer la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Gigi Becali şi-a expus aprecierile pentru Hakim Abdallah, dar atacantul lui Dinamo a precizat că singurul lui scop în acest moment este să joace cât mai bine pentru „câinii roşii”.

Ce a spus Hakim Abdallah despre un posibil transfer la FCSB

În lumea fotbalului românesc, surprizele şi răsturnările de situaţie sunt la ordinea zilei. Un nou episod captivant în acest sens îl implică pe Gigi Becali, finanţatorul FCSB, şi atacantul echipei rivale Dinamo Bucureşti, Hakim Abdallah.

Gigi Becali este cunoscut pentru deciziile sale controversate şi neconvenţionale atunci când vine vorba de transferuri. Deşi FCSB şi Dinamo sunt rivale istorice în fotbalul românesc, Becali nu a ezitat niciodată să ia în considerare aducerea de jucători de la adversarii tradiţionali, dacă aceştia au dovedit că pot face diferenţa pe teren.

Ultimul nume aflat în vizorul finanţatorului este cel al lui Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo, care a reuşit să atragă atenţia publicului şi a presei sportive prin evoluţiile sale solide din acest sezon. Abdallah, originar din Madagascar, s-a remarcat prin abilitatea sa de a găsi spaţii libere, viteza de reacţie şi execuţiile precise, devenind unul dintre jucătorii de bază ai "câinilor roşii".

Totuşi, Hakim Abdallah spune că nu este interesat de niciun zvon şi doreşte să-şi facă treaba cât mai bine la actualul său club.

“Nu am ştiut până să îmi spui tu, deşi auzisem nişte zvonuri, dar nu ştiam dacă sunt reale. Nu urmăresc media pentru că nu înţeleg, nu urmăresc ştirile la televizor, urmăresc strict în franceză. Mă concentrez pe mine, să fiu din ce în ce mai bun în fiecare zi şi să evoluez. Mă concentrez pentru a avea performanţe cu echipa.

Este întotdeauna bine atunci când oamenii se interesează de tine, dar mă concentrez la mine şi sunt atent la ceea ce pot să fac să evoluez în fiecare zi ca om, dar şi ca jucător. Mă concentrez la munca mea, iar ce este în jur, bun sau rău, nu mă afectează. Anul trecut a fost unul dificil pentru mine”, a relatat Hakim Abdallah, pentru sport.ro.

 

Afla mai multe despre: hakim abdallahdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare