Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep a recunoscut că a vrut să se lase de tenis. Mesajul surprinzător postat de Simona după eliminarea de la Roland Garros: "Nu e deloc uşor"

Halep a recunoscut că a vrut să se lase de tenis. Mesajul surprinzător postat de Simona după eliminarea de la Roland Garros: "Nu e deloc uşor"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a părăsit prematur ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Roland Garros şi a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

"Bună tuturor, scriu aceste cuvinte pentru că îmi vine să le împărtăşesc cu toţi cei cărora le pasă. Ca întotdeauna, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei şi pentru asta ţin să vă mulţumesc tuturor!

În general, nu sunt o persoană dramatică şi sper că nu sună aşa când scriu acum aceste cuvinte.

Ultimele 18 luni au fost foarte dure, emoţionante şi fizice.

După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către oamenii foarte apropiaţi a fost că nu mai pot mai mult, că am terminat cu tenisul. Însă, cumva, mi-am recăpătat pasiunea şi am început să simt din nou dragostea pentru tenis. Am decis să muncesc din greu şi să fac schimbări semnificative.

Sunt foarte mândră de mine pentru tot ce am făcut în ultima vreme. Nu aş fi putut face asta fără ajutorul lui Patrick şi vreau să-i mulţumesc că a fost alături de mine.

Rezultatele vin greu, desigur, deoarece aşteptările sunt mari. Sunt un câştigătoare de Grand Slam, sunt un fost număr 1 şi toată lumea se aşteaptă să câştig. Dar nimic nu este garantat.

Pentru a putea atinge din nou cel mai înalt vârf din tenis, am nevoie de timp şi de multă muncă grea. Nu este personalitatea mea să renunţ, aşa că mâine este o nouă zi şi voi fi gata să încep din nou!

Apropo, acum ştiu cum este să ai un atac de panică; nu este uşor de manevrat, dar am trecut peste asta acum şi zâmbesc deja!" , a fost mesajul postat de Simona Halep.

Simona Halep, eliminată de la Roland Garros

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, de jucătoarea chineză Qinwen Zheng, locul 74 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros. Este prima dată când fostul lider mondial părăseşte în această fază openul francez, din 2015.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a fost finalistă în 2014 şi în 2017. Anul trecut, Halep nu a participat la French Open, fiind accidentată, iar în 2020, a părăsit turneul în optimi.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare