You are here:

Halep a zdrobit-o pe Mertens, dar ceva a nemulţumit-o: "Trebuie să fiu mai agresivă!"

Halep a zdrobit-o pe Mertens, dar ceva a nemulţumit-o: "Trebuie să fiu mai agresivă!"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a declarat, luni, după ce a câştigat meciul cu Elise Mertens, scor 6-2, 6-1, că aceasta a fost cea mai bună partidă a ei de la ediţia actuală a turneului de la Roland Garros. Totuşi, ea consideră că trebuie să fie mai agresivă, deoarece nu trimite suficient de multe lovituri direct câştigătoare în terenul advers.

"Nu a fost uşor, ea este o adversară dificilă. Am fost un pic nervoasă la începutul partidei, dar am jucat cel mai bun meci aici, la Roland Garros. Trebuie să fiu mai agresivă şi să încerc să termin punctele, deoarece nu dau atât de multe lovituri direct câştigătoare", declarat Halep, potrivit Reuters.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, calificându-se pentru a treia oară în sferturile de finală ale French Open.

Românca a avut un raport lovituri câştigătoare/erori neforţate supraunitar, 16-13, în timp ce Mertens unul subunitar, 13-22

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu germana Angelique Kerber, locul 12 WTA, sau cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA.

Afla mai multe despre: halep. mertensroland garros,  

viewscnt
Articole similare