You are here:

Halep are o mulţime de suporteri nu doar în Anglia. Mihai Covaliu şi fostul tenisman Victor Hănescu îi ţin pumnii numărului 1 mondial

Halep are o mulţime de suporteri nu doar în Anglia. Mihai Covaliu şi fostul tenisman Victor Hănescu îi ţin pumnii numărului 1 mondial

Tenis

Comentarii

Halep e norocoasă. Multe dintre favoritele de pe partea ei de tablou au fost eliminate şi are drum mult mai uşor spre semifinale. Marea favorită a caselor de pariuri, Kvitova, Sharapova, Garcia nu mai sunt în competiţie.

Pe jumătatea de tablou a simonei. Muguruza, Ostapenko, Konta, sunt cele mai grele posibile adversare.

”Are şanse foarte bune de a face un rezultat mare. Merge în fazele superioare. Nu ştiu, acolo, clar sunt lucruri de finete sau meciuri care se pot decide la o minge, dar cred că va accede în fazele superioare. Ai spus că Simona poate ajunge până într-o fază superioară. Eu zic că cel putin semifinală”, a spus Victor Hănescu în exclusivitate la Telekom Sport.

Am ajuns la jumătatea cicliului olimpic, iar Halep este între sportivii români de care se leagă cele mai speranţe pentru aurul olimpic la Tokyo. Şi-a anunţat dorinţa de a participa.

”Simona în momentul de faţă a ajuns la acea maturitate sportivă, din toate punctele de vedere. Este un sportiv complet care a parcurs toate etapele performanţei inclşusiv câştigarea acestui Grand Slam de care toată lumea îşi punea semne de întrebare, deşi eu am spus că este doar o chestiune de timp până se va întâmpla”, a spus Mihai Covaliu în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare