Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Halep intrând în cel mai apropiat magazin Adidas..." VIDEO | Gluma zilei după calificarea dramatică a Simonei în FINALA Australian Open

"Halep intrând în cel mai apropiat magazin Adidas..." VIDEO | Gluma zilei după calificarea dramatică a Simonei în FINALA Australian Open

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în finala Australian Open, după ce a învins-o dramatic pe Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7, după un meci care a durat două ore şi 27 de minute.

Dincolo de elogiile aduse liderului WTA, pentru una din cele mai bune performanţe din carieră, fanii tenisului au avut timp şi de glume. Aceştia au ironizat situaţia în care se află acum fostul sponsor tehnic al Simonei Halep, producătorul german de echipament sportiv Adidas.

Adidas a renunţat la contractul cu Simona Halep la începutul lui 2018, iar la nici o lună distanţă constănţeanca se pregăteşte de o nouă finală de Mare Şlem. Unul din argumentele aduse pentru stoparea înţelegerii a fost că Halep nu e suficient de atractivă în ceea ce priveşte marketingul. Totuşi, o calificare în finala Australian Open ar fi reprezentat cu siguranţă un plus de imagine pentru gigantul german.

Astfel, fanii Simonei sunt acum convinşi că Adidas a făcut o mare greşeală şi s-au folist de o scenă din celebrul film Pretty Woman, cu Julia Roberts şi Richard Gere în rolurile principale, pentru a exemplifica "raportul de forţe" în care se află acum Halep şi Adidas.


 

"Halep, intrând în cel mai apropiat Adidas..."

Afla mai multe despre: halepadidasmagazinglumagluma halep 

viewscnt
Articole similare