Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halep, savuroasă după înfrângerea suferită în faţa Karolinei Pliskova: "A avut o înţelegere cu fileul şi liniile". Ce urmează pentru liderul WTA

Halep, savuroasă după înfrângerea suferită în faţa Karolinei Pliskova: "A avut o înţelegere cu fileul şi liniile". Ce urmează pentru liderul WTA

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a trecut rapid peste eliminarea suferită în faţa Karolinei Pliskova, în sferturile de finală ale Madrid Open, şi a recunoscut că adversara a jucat mai bine. Liderul mondial a precizat, însă, că sportiva cehă a avut şi noroc în meciul de joi.

"Cred că a jucat foarte bine astăzi. A avut o înţelegere cu liniile şi fileul (n.r. - râde), dar merită felicitări. S-a mişcat, a lovit şi a servit foarte bine. Nici eu nu am jucat rău, dar am ratat câteva şanse importante. Nu sunt foarte dezamăgită după acest meci. A jucat mai bine şi a meritat să câştige, aşa că aştept turneul următor", a spus Halep, în cadrul conferinţei de presă.

Pentru liderul WTA, care mai are doar 425 de puncte în faţa danezei Caroline Wozniacki, urmează turneul de la Roma, unde va avea de apărat 585 de puncte. Wozniacki nu are niciun punct de apărat la competiţia ce se va desfăşura între 14 şi 22 mai, pentru că nu a participat anul trecut la Roma.

"Este un program încărcat, dar este cea mai frumoasă perioadă pentru mine, să joc în Europa, pe zgură. Iubesc Roma, aşa că este OK. Nu-mi fac griji în privinţa punctelor şi a programului încărcat. Vreau doar să mă bucur de tenis şi aştept cu nerăbdare să merg la următorul turneu. Nu este nicio presiune. Simt că este o nouă oportunitate să joc cel mai bun tenis al meu pe zgură şi să văd cât de bună pot fi. Nimic mai mult", a încheiat Halep.

Simona Halep a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open. Halep câştigase ultimele două ediţii ale competiţiei organizate de Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: halepwtamadrid 

viewscnt
Articole similare