You are here:

Halucinant! Previziunea sumbră a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anticipat pe ce loc va termina Rapidul în Superligă: ”O are grea Şucu”

Halucinant! Previziunea sumbră a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anticipat pe ce loc va termina Rapidul în Superligă: ”O are grea Şucu”

Superliga

Comentarii

Rapid are un start dezamăgitor de campionat. Giuleştenii au trei meciuri consecutive fără victorie şi au bifat prima înfrângere din acest sezon, 0-1 în deplasare, contra Petrolului, rivala tradiţională a bucureştenilor.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Dan Şucu, patronul rivalei din Giuleşti, şi este de părere că alegerea lui Niel Lennon pentru banca tehnică a Rapidului nu a fost una inspirată.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a declarat că Rapid ar putea retrograda în viitorul apropiat în cazul în care Dan Şucu nu va gestiona în mod corect situaţia financiară a clubului.

Gigi Becali, avertisment pentru Dan Şucu: ”Ce să facă, să se ducă în B?”

”Mă rugam să-l ia pe Lennon, să nu se ducă Şumudică la Rapid. O are grea Şucu, dar ştii de ce o are grea? Ăluia trebuie să-i dai banii pe doi ani şi pe doi ani trebuie să dai vreun milion şi jumătate. Dacă îl dă afară? Păi ce să facă, să se ducă în B? Păi mai cade o dată în nas…

Nu e vorba că o să te coste fotbalul ăsta, e vorba că s-ar putea să nu-l înveţi deloc. El se consultă cu unii care zic că sunt specialişti ei. Şi eu mă consult cu specialişti, dar eu dacă un specialist îmi spune 100, eu din 100 iau 20. De la altul mai iau 20, de la altul 20 şi mai pun 40-50 ale mele. Adică, eu trag concluzia.

El îl consultă pe ăla şi îl aduce pe Lennon. Păi ce treabă are Lennon cu fotbalul românesc? Trebuia să te interesezi pe acolo de câte ori a căzut în nas. Noi râdeam când am văzut cu MM (n.r. – Mihai Stoica), cu ăştia. Păi ce să facă scoţian (n.r. – Neil Lennon este nord-irlandez) la fotbalul românesc”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare