Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Halucinant! PSG doboară orice record pentru a-l ţine pe Mbappe. Contractul uluitor propus starului francez

Halucinant! PSG doboară orice record pentru a-l ţine pe Mbappe. Contractul uluitor propus starului francez

PSG

Comentarii

PSG e gata să doboare orice record pentru a-l deturna pe Kylian Mbappe (23 de ani) din drumul către Real Madrid, unde ar urma să ajungă în varâ, când contractul său de pe Parc des Princes va expira. Şeicii care controlează clubul din capitala Franţei sunt gata să-i facă o ofertă astronomică lui Kylian Mbappe.

Halucinant! PSG doboară orice record pentru a-l ţine pe Mbappe. Contractul uluitor propus starului francez

Kylian Mbappe a decis meciul PSG - Real Madrid 1-0, din optimile de finală din Liga Campionilor, iar conducerea clubului e gata să dărâme orice record pentru a-l convinge pe francez să semneze un nou contract. Actuala înţelegere dintre Kylian Mbappe şi PSG expiră în vara lui 2022, iar atacantul a anunţat că nu vrea să prelungească iniţial.

Toate drumurile duc la Real Madrid pentru Kylian Mbappe, care a declarat în mai multe rânduri că-şi doreşte să evolueze pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu. Totuşi, se pare că PSG nu renunţă atât de uşor şi e gata să-i facă o ofertă halucinantă lui Kylian Mbappe, care să dărâme orice record în materie de salariu.

Potrivit The Independent, PSG ar fi gata să-i ofere lui Kylian Mbappe nu mai puţin de 1,2 milioane de euro pe săptână salariu, care înseamnă o sumă uluitoare pe an: 56 de milioane de euro pentru ca Mbappe să semneze un nou contract şi să rămână pe Parc des Princes şi din vara acestui an încolo.

Sursa citată mai scrie că scrie că PSG a realizat importanţa lui Kylian Mbappe în cadrul proiectului echipei şi sunt gata să-l transforme într-o adevărată emblemă a clubului. Starul francez ar fi mai deschis decât înainte să negocieze cu actuala lui echipă.

Kylian Mbappe a vorbit despre situaţia sa după PSG - Real Madrid 1-0

Vedeta lui PSG le-a explicat francezilor cum a făcut abstracţie în acest meci despre telenovela transferului său la Real Madrid, un lucru despre care toată lumea vorbeşte în ultimul an.

”Cum să ignori situaţia mea? E simplu, trebuie să joci fotbal! Punem prea multe întrebări, sunt prea multe semne de întrebare. Vorbim despre PSG şi Real Madrid, două echipe mari, dar eu sunt jucătorul lui PSG. Mereu sunt fericit.

Suntem foarte fericiţi cu acest avantaj. Urmează returul, trebuie să fim pregătiţi. Am spus că voi da totul pentru PSG şi am demonstrat asta. Am arătat asta încă o dată acum. O echipă ca PSG nu va merge pe Bernabeu să ţină de rezultat, dar ei vor juca diferit”, a comentat Mbappe, pentru Canal +.

Afla mai multe despre: kylian mbappecontractpsgoferta 

viewscnt
Articole similare