You are here:

Halucinant! Sepsi a condus-o cu 4-0 pe campioana Ungariei, însă rezultatul final este de-a dreptul şocant

Halucinant! Sepsi a condus-o cu 4-0 pe campioana Ungariei, însă rezultatul final este de-a dreptul şocant

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregăteşte pentru startul noului sezon de Superliga, programat pe 14 iulie.

Covăsnenii nu au pierdut timpul şi au efectuat în Austria, la Bad Tatzmannsdorf. Un cantonament de 12 zile, în care şi-au programat două partide amicale de gală, cu Ferencvaros şi Austria Viena.

Prima, cea împotriva campioanei Ungariei, a avut o desfăşurare incredibilă. 

Ferencvaros, echipă ce va evolua în calificările penntru grupele Champions League, a avut mult de suferit în prima repriză a amicalului cu Sepsi, în care s-au jucat două reprize a câte 60 de minute fiecare.

După primele 60 de minute, Sepsi conducea cu un halucinant 4-0, graţie dublei lui Cosmin Matei şi a reuşitelor semnate  Sherif Kallaku şi Marius Coman, care a debutat cu gol în formaţia covăsneană.

După pauză Ferencvaros s-a dezlănţuit şi a marcat patru goluri în 53 de minute. Egalarea maghiarilor a venit în minutul 120+1, astfel că meciul s-a terminat la egalitate, scor 4-4.

  • Echipa de start a lui Sepsi: Niczuly – Ştefan, Ciobotariu, Ninaj, Oteliţă, Matei, Kallaku, Alimi, Coman, Breij, Varga K. 
  • Au mai intrat pe teren: Gyenge - Oroian, Vereguţ, Dobozi, Hajdin, Popşa, Grigore, Renţa, Neskovic, Kocsis, Drăghiceanu. 

Următoarea partidă amicală a lui Sepsi este programată pe 4 iulie, contra Austriei Viena.

VIDEO | Ferencvaros - Sepsi 4-4

Afla mai multe despre: sepsiferencvaros 

viewscnt
Articole similare