Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hanbdalista Bianca Bazaliu, despre Halep: ”Îi doresc multă tărie. Eu întreb şi la un ceai ce iau”

Hanbdalista Bianca Bazaliu, despre Halep: ”Îi doresc multă tărie. Eu întreb şi la un ceai ce iau”

Simona Halep

Comentarii

Hanbalista Bianca Bazaliu, suspendată pentru dopaj în 2020, a afirmat că înţelege prin ce trece Simona Halep, subliniind că ea întreabă la orice serveşte despre ce i se dă.

"Îi doresc multă tărie, pentru că ştiu ce înseamnă lucrul acesta şi cred că toată lumea este alături de ea. Din punctul meu de vedere se trece foarte greu peste astfel de momente. Doar familia îţi este alături. Pentru mine doar familia a fost alături. Eu sunt una dintre jucătoarele care întreabă şi la un ceai, cred că doamna de la doping nu mă mai suportă", a afirmat Bazaliu.

Bazaliu a fost suspendată un an şi trei luni, în urma scandalului de dopaj de la Corona Braşov, unde a fost legitimată în sezonul 2019/2020. Ea a beneficiat de o îngheţarea de 7,5 luni a suspendării, fiind eligibilă să revină în competiţie din 10 iulie 2020.

Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a fost suspendată temporar, sîmbătă, pentru dopaj, a anunţat Agenţia pentru Integritate în Tenis. Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control efectuat la US Open.

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, a coborât pe locul 10 în clasamentul WTA, conform ierarhiei pe care a anunţat-o, luni, forul mondial. Halep are 2661 de puncte. Irina Begu se menţine pe 33, cu 1399 puncte, iar Sorana Cîrstea a urcat de pe 39 pe 38, cu 1236 puncte.

 

Afla mai multe despre: simona halepbianca bazaliu 

viewscnt
Articole similare