You are here:

Handbal feminin | Gloria Bistriţa, victorie în Liga Naţională cu vicecampioana Rapid

Handbal feminin | Gloria Bistriţa, victorie în Liga Naţională cu vicecampioana Rapid

Handbal

Comentarii

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 24-22 (13-10), în devans la etapa a III-a a Ligii Naţionale. Ambele echipe joacă şi în Liga Campionilor, competiţie în care Gloria Bistriţa a debutat cu victorie în faţa campioanei CSM Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei de miercuri au fost Kouyate 5 goluri, Korsos 4, Lopez 3, pentru Rapid, respectiv De Araujo 5, Kirdiaşeva 3, Mbengue 3, Delgado Pinto 3, pentru Gloria Bistriţa. Cea mai bună jucătoare a Gloriei a fost, din nou, portarul Renata De Arruda, cu 18 intervenţii reuşite.

În urma rezultatului, Gloria Bistriţa adună 9 puncte în clasamentul Ligii Naţionale, pe locul 2, iar Rapid Bucureşti rămâne cu 6 puncte, pe locul 4.

Tot cu 9 puncte, lider este campioana CSM Bucureşti, care a învins, tot miercuri, formaţia Măgura Cisnădie, scor 38-24.

Cele două meciuri s-au jucat în devans, pentru că CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Gloria Bistriţa evoluează în Liga Campionilor la finalul săptămânii.

Celelalte partide din etapa a III-a se vor juca duminică şi luni, după programul SCM Gloria Buzău – HC Zalău, Minaur Baia mare – CSM Slatina, SCM Craiova – CSM Târgu Jiu, SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Iaşi şi Dunărea Brăila – Corona Braşov.

Afla mai multe despre: handbal feminingloria bistritaliga naţională 

viewscnt
Articole similare