You are here:

Hansi Flick l-a "transformat" într-un fotbalist de top şi a avut doar cuvinte de laudă, după Barca - Bayern 4-1: "N-am avut niciodată un jucător ca el!"

Hansi Flick l-a "transformat" într-un fotbalist de top şi a avut doar cuvinte de laudă, după Barca - Bayern 4-1: "N-am avut niciodată un jucător ca el!"

FC Barcelona

Comentarii

Hansi Flick (59 de ani) a reacţionat după victoria fantastică obţinută de Barcelona în faţa lui Bayern în Liga Campionilor, scor 4-1 pe teren propriu. Neamţul a lăudat echipa şi brazilianul Raphinha, care a reuşit un hat-trick!

Barcelona a trecut, în sfârşit, peste complexul Bayern Munchen. Catalanii au învins cu 4-1 pe teren propriu, în etapa a treia din Liga Campionilor, după ce nu mai câştigaseră împotriva bavarezilor din 2015.

Hansi Flick, impresionat de Raphinha: "Dă totul mereu, e foarte bun"

La finalul victoriei obţinute contra fostei sale echipe, Hansi Flick a vorbit în termeni laudativi despre performanţa reuşită de jucătorii Barcelonei şi modul cum au reuşit să depăşească momentul când Harry Kane a egalat la 1 în prima repriză.

De asemenea, Hansi Flick l-a lăudat pe brazilianul Raphinha, cel care traversează un moment excelent de formă: "Meciul a fost grozav. Echipa a putut să-şi revină, o echipă tânără şi plină de potenţial. Acest meci ne dă încredere pentru El Clasico.

N-am avut niciodată un jucător ca Raphinha la niciuna dintre echipele mele. Dă totul mereu! Pune inimă în ceea ce face, cu sau fără minge, e foarte bun! El începe presingul, are curaj să finalizeze acţiunile noastre", a declarat Hansi Flick după Barcelona - Bayern 4-1, în presa din Spania.

Brazilianul Raphinha, în mare formă pentru Barcelona

Raphinha a ajuns, cu hat-trick-ul din meciul cu Bayern, la nouă goluri şi opt pase decisive în 13 meciuri (1073 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului cu Barcelona.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Raphinha în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hansi flickbarcelonaraphinhabayernliga campionilor 

viewscnt
Articole similare