Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos înainte de Cupa Mondială! Qatar este acuzată că ar fi mituit 8 jucători din naţionala Ecuadorului pentru ca echipa din America de Sud să piardă meciul de deschidere al turneului final

Haos înainte de Cupa Mondială! Qatar este acuzată că ar fi mituit 8 jucători din naţionala Ecuadorului pentru ca echipa din America de Sud să piardă meciul de deschidere al turneului final

Cupa Mondială

Comentarii

Cupa Mondială Qatar 2022 va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie, în Qatar, dar cu câteva zile înainte de startul evenimentului au fost lansate nişte acuzaţii grave.

A 22-a ediţie a Cupei Mondiale e programată să ia startul pe 20 noiembrie, în Qatar, cu meciul de deschidere Qatar - Ecuador. Turneul final e primul din istorie organziat în zona arabă şi primul care se dispută pe perioada iernii. Cupa Mondială Qatar 2022 e ultima la care vor participa 32 de echipe, din 2026 urmând să fie primite 48 de echipe calificate.

Jurnalistul Amjad Taha, stabilit în Marea Britanie, cu origini în Bahrain, a lansat o acuzaţie gravă înainte de startul Cupei Mondială. El a postat pe Twitter un mesaj în care anunţă că statul Qatar a mituit 8 jucători din lotul Ecuadorului, pentru ca adversarii ţării organizatoare din meciul de deschidere să piardă meciul. 

În joc ar fi vorba de 7,4 milioane de dolari pe care cei 8 jucători ar împărţi-o. Cele două părţi s-ar fi înţeles pentru scorul de 1-0, golul urmând să fie marcat în repriza secundă. 

”Qatar a mituit opt jucători ecuadorieni cu 7.4 milioane de dolari pentru a pierde meciul de deschidere, 1-0, gol în repriza a doua.

Cinci surse din Qatar şi Ecuador au confirmat. Sperăm că este fals şi că această dezvăluire va influenţa deznodământul”, a scris, pe Twitter, Amjad Taha.

După descrierea contului de Twitter, Amjad Taha este director regional al Centrului Britanic de Studii şi Cercetare în Orientul Mijlociu.

Afla mai multe despre: cupa mondială-qatar-ecuardor 

viewscnt
Articole similare