Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Haos! Sunt multe lucruri care n-au logică”. Jocul FCSB-ului adună critici după critici, dar ce e şi de lăudat: ”Eram sceptic, dar m-a surprins” | EXCLUSIV

”Haos! Sunt multe lucruri care n-au logică”. Jocul FCSB-ului adună critici după critici, dar ce e şi de lăudat: ”Eram sceptic, dar m-a surprins” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit doar o remiză fără goluri în Ghencea cu Nordsjaelland, deşi a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în plus. Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au tras concluziile după acest prim meci dintre cele două combatante.

FCSB a încheiat la egalitate cu Nordsjaelland, scor 0-0, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu.

Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat.

Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalty, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic.

Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

”Haos! Sunt multe lucruri care n-au logică”. Jocul FCSB-ului adună critici după critici, dar ce e şi de lăudat: ”Eram sceptic, dar m-a surprins” | EXCLUSIV

La finalul meciului, Basarab Panduru nu a înţeles schimbarea făcută de FCSB din minutul 61, atunci când Andrea Compagno i-a lăsat locul în teren lui Vali Gheorghe.

”Nu ai ce explicaţii să găseşti, că ai vrut ce? Nu pot să-mi dau seama ce ai vrut. Prima schimbare este la un minut după eliminare.

Îl scoţi pe Compagno. Joci în faţă cu Olaru, cu Octavian Popescu, vine şi Coman. Nu ai cum să te gândeşti la ce au vrut”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De asemenea, Viorel Moldovan a evidenţiat jocul tactic foarte bun făcut de FCSB până la acea eliminare, după care nu s-a mai înţeles nimic din evoluţia jucătorilor bucureşteni.

”Schimbarea (n.r. a lui Compagno) s-a făcut prea repede. Ai nevoie de un punct de fixaţie, de mai multă forţă. Îl bagi pe Vali Gheorghe ca să centreze pentru cine, pentru Tavi sau Coman? Nu are logică. Sunt multe lucruri care n-au logică.

FCSB m-a surprins tactic până la minutul 60, până la acea eliminare. Dacă eram sceptic înainte de meci cu privire la linia defenisivă, au interpretat jocul excelent, nu au lăsat spaţii. Axul central a fost bun. Pantea a fost şi el excelent. 

Nu mă aşteptam la o disciplină tactică aşa. Dar nu mi-a plăcut echipa după eliminare. A fost un haos. Nu am înţeles absolut nimic”, a adăugat şi Moldovan.

Returul dintre FCSB şi Nordsjaelland se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

Afla mai multe despre: fcsbconference leaguebasarab panduruviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare