Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haruţ a debutat la FCSB, dar a fost schimbat la pauză: ”Nu sunt îngrijorat. Am nevoie de adaptare!” Ce mesaj i-a transmis Gigi Becali

Haruţ a debutat la FCSB, dar a fost schimbat la pauză: ”Nu sunt îngrijorat. Am nevoie de adaptare!” Ce mesaj i-a transmis Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB, lider în clasament, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Academica este pe locul cinci în clasamentul primului eşalon.

La FCSB a debutat şi noua achiziţie Dennis Haruţ, care a fost schimbat însă la pauză de Toni Petrea: ”Din păcate nu am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Trebuie să ne mobilizăm şi să arătăm că a fost o simplă greşeală. Mă bucur că am debutat şi sper să o fac cât mai bine de aici încolo. Eu am încercat să-mi fac treaba cât mai bine şi sper să-mi pot ajuta echipa pe viitor. A fost decizia antrenorului, este cumva normal. Am nevoie de timp de adaptare” a spus Haruţ.

Iniţial, fundaşul adus de la FC Botoşani a refuzat mutarea la FCSB. În cele din urmă, formaţia patronată de Gigi Becali l-a convins pe internaţionalul de tineret să semneze: ”Nu mai contează ce a fost, mă bucur că am ajuns la FCSB şi sunt foarte fericit că am ajuns aici. Eu am încercat să-mi fac treaba şi după acea primă tentativă de a mă transfera aici, pentru că ştiam că evoluţiile mele mă pot aduce aici. Este un pas înainte în cariera mea şi sper să nu dezamăgesc. Suntem mulţi jucători tineri, cu calitate, care fac diferenţa”

Haruţ se declară mulţumit şi a mărturisit în flash interviul de după meciul său de debut ce i-a transmis Gigi Becali, cel care l-a dorit insistent la FCSB: ”Eu sunt mulţumit, altfel nu aş fi aici. Gigi Becali mi-a transmis să am încredere în mine şi să joc cât mai bine. Nu sunt deloc îngrijorat că am fost schimbat” a mai spus noul apărător al roş-albaştrilor.

FCSB, lider în clasament, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Academica este pe locul cinci în clasamentul primului eşalon. Jutric a marcat singurul gol al partidei pentru formaţia antrenată de Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: denis haruţfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare